La recepta d'avui és una versió salada del pastís de poma express que vam publicar fa uns tres mesos i que ha tingut força èxit entre els qui ens aneu seguint (al final de la recepta veureu les 6 fotos que ens han arribat!), així que espero que també us animeu amb aquesta perquè la veritat és que està boníssima!
Ingredients:
1 làmina de pasta de full rectangular (Lidl)
1 pit de pollastre
1 pebrot verd i 1 pebrot vermell
olives negres
1 ceba mitjana
1 dent d'all
1 culleradeta d'orenga
3 cullerades soperes de tomàquet fregit
30 ml de vi blanc
sal
1 ou batut
llavors de sèsam per a decorar (opcional)
Passos a seguir:
En una paella sofregim la ceba tallada menuda amb l'all durant uns 5 minuts. A continuació hi afegim els pebrots a daus petits i passats uns 4 minuts el pollastre també tallat a trossos no massa grans. Donem unes voltes i incorporem la sal, l'orenga, les olives tallades a rodanxes i el tomàquet fregit. Quan estigui quasi cuit afegim el vi blanc i deixem coure un parell de minuts més.
Retirem del foc i preparem la pasta de full obrint la làmina i doblegant-la sobre si mateixa pel costat més llarg. La tornem a desdoblegar i així ens queda la meitat marcada. En una de les meitats hi fiquem la mescla anterior (no passa res si us en sobra, ben aviat publicaré una recepta d'aprofitament perquè a mi em va passar!). A l'altra meitat li fem uns talls paral·lels, tanquem la pasta i precintem amb els dits o amb una forquilla.
Pintem l'strudel amb l'ou batut i l'empolvorem amb les llavors de sèsam.
Coiem al forn preescalfat a 200º fins que estigui daurat (uns 15-20 minuts) i ja es pot menjar!
Tant jo com els meus dos companys de taula del moment el vam trobar d'allò més gustós!! I si hi ha algun ingredient que no us acaba de fer el pes... doncs canvieu-lo per qualsevol altre, sense problemes (que això és el que he fet jo a partir de la recepta original)!
Bon profit!!!
L'original d'aquesta recepta l'he vist a: Kanela y limón
Ho han fet...
Jaume |
Judith |
oh, Eva! Doncs jo potser sí que m'animaré amb aquesta versió salada. Fa molt bona pinta!
ResponEliminaQuan veig els teus comentaris penso, mite-la que matinera!! XD
EliminaSí, anima't perquè no costa res i està molt i molt bo!! a més el toquet de vi blanc li dóna un gust diferent al farcit... caldrà que ho provis per donar-me l'opinió!! Un petó!
Fuà! que bo, Eva! m'encanta! prenc nota!
ResponEliminaPetonets!
Segur que t'agradarà!! i a més és molt versàtil perquè pots adaptar el farcit als ingredients que tinguis per la nevera o als que et vinguin de gust!! Un petó!
EliminaA mi també m'agrada molt la pasta de full!! es poden fer mil coses! Aquesta també l'arxivo, quan el faci comparteixo foto! ;-)
ResponEliminaSiiii, la pasta de full és genial, jo en sóc fan ;-)
EliminaEsperem la teva foto, clar que si!! un petó!
A mi també m'encanta la pasta de full, en sóc una fan incondicional!! Està boníssim i és que va molt bé si un dia no saps què fer, ja que és ràpid i queda bo amb qualsevol cosa, sigui dolça o salada! Amb aquest farcit ha de quedar deliciós, així que ja ho provarem a casa ;)
ResponEliminaMolts petonets!
Crec que som una bona colla de fans de la pasta de full ;) Ja ens diràs si la proves! un petó!!
EliminaAmb pasta de full es poden fer un munt de coses, com aquesta, que heu fet t'han ben feta.
ResponEliminaGràcies per les teves paraules Ramon!!! Una abraçada!!
EliminaMuy buena pinta y una combinación exquisita.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Gracias Miguel!
EliminaA mi també m'agrada molt la pasta de full i aquesta opció em sembla realment bona! petons
ResponEliminaHo és Roser! però clar... pels fans de la pasta de full costa trobar-ne una que no, eh!? bon cap de setmana!
EliminaHola guapes,
ResponEliminaaquí us donc les gràcies pel premi...
http://graelladesucre.blogspot.com.es/2013/05/premis-i-mes-premis.html
Llegit!!! gràcies a tu guapa, ens llegim ;)
EliminaDoncs sembla que la cosa va de premis!!!
ResponEliminaPaseu pel meu blog a recollir-ne dos mes.
http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/2013/05/tanda-de-premis.html
Ptns i salut
Lourdes
OOOhhhhh hi anem volant!!! ;)
EliminaSi???!! Gràcies :D
Elimina