Pàgines

16 de maig del 2013

Strudel de pebrots i pollastre

A hores d'ara us haureu adonat que sóc una fan total de la pasta de full i és que es taaaan bona i taaaan versàtil que no m'hi puc resistir!!

La recepta d'avui és una versió salada del pastís de poma express que vam publicar fa uns tres mesos i que ha tingut força èxit entre els qui ens aneu seguint (al final de la recepta veureu les 6 fotos que ens han arribat!), així que espero que també us animeu amb aquesta perquè la veritat és que està boníssima!




Ingredients:
1 làmina de pasta de full rectangular (Lidl)
1 pit de pollastre
1 pebrot verd i 1 pebrot vermell
olives negres
1 ceba mitjana
1 dent d'all
1 culleradeta d'orenga
3 cullerades soperes de tomàquet fregit
30 ml de vi blanc
sal
1 ou batut
llavors de sèsam per a decorar (opcional)

Passos a seguir:
En una paella sofregim la ceba tallada menuda amb l'all durant uns 5 minuts. A continuació hi afegim els pebrots a daus petits i passats uns 4 minuts el pollastre també tallat a trossos no massa grans. Donem unes voltes i incorporem la sal, l'orenga, les olives tallades a rodanxes i el tomàquet fregit. Quan estigui quasi cuit afegim el vi blanc i deixem coure un parell de minuts més.
Retirem del foc i preparem la pasta de full obrint la làmina i doblegant-la sobre si mateixa pel costat més llarg. La tornem a desdoblegar i així ens queda la meitat marcada. En una de les meitats hi fiquem la mescla anterior (no passa res si us en sobra, ben aviat publicaré una recepta d'aprofitament perquè a mi em va passar!). A l'altra meitat li fem uns talls paral·lels, tanquem la pasta i precintem amb els dits o amb una forquilla.
Pintem l'strudel amb l'ou batut i l'empolvorem amb les llavors de sèsam.
Coiem al forn preescalfat a 200º fins que estigui daurat (uns 15-20 minuts) i ja es pot menjar!




Tant jo com els meus dos companys de taula del moment el vam trobar d'allò més gustós!! I si hi ha algun ingredient que no us acaba de fer el pes... doncs canvieu-lo per qualsevol altre, sense problemes (que això és el que he fet jo a partir de la recepta original)!

Bon profit!!!

L'original d'aquesta recepta l'he vist a: Kanela y limón

Ho han fet...

Jaume
Judith

19 comentaris:

  1. oh, Eva! Doncs jo potser sí que m'animaré amb aquesta versió salada. Fa molt bona pinta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan veig els teus comentaris penso, mite-la que matinera!! XD
      Sí, anima't perquè no costa res i està molt i molt bo!! a més el toquet de vi blanc li dóna un gust diferent al farcit... caldrà que ho provis per donar-me l'opinió!! Un petó!

      Elimina
  2. Fuà! que bo, Eva! m'encanta! prenc nota!
    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que t'agradarà!! i a més és molt versàtil perquè pots adaptar el farcit als ingredients que tinguis per la nevera o als que et vinguin de gust!! Un petó!

      Elimina
  3. A mi també m'agrada molt la pasta de full!! es poden fer mil coses! Aquesta també l'arxivo, quan el faci comparteixo foto! ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiii, la pasta de full és genial, jo en sóc fan ;-)
      Esperem la teva foto, clar que si!! un petó!

      Elimina
  4. A mi també m'encanta la pasta de full, en sóc una fan incondicional!! Està boníssim i és que va molt bé si un dia no saps què fer, ja que és ràpid i queda bo amb qualsevol cosa, sigui dolça o salada! Amb aquest farcit ha de quedar deliciós, així que ja ho provarem a casa ;)

    Molts petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que som una bona colla de fans de la pasta de full ;) Ja ens diràs si la proves! un petó!!

      Elimina
  5. Amb pasta de full es poden fer un munt de coses, com aquesta, que heu fet t'han ben feta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per les teves paraules Ramon!!! Una abraçada!!

      Elimina
  6. Muy buena pinta y una combinación exquisita.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  7. A mi també m'agrada molt la pasta de full i aquesta opció em sembla realment bona! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho és Roser! però clar... pels fans de la pasta de full costa trobar-ne una que no, eh!? bon cap de setmana!

      Elimina
  8. Hola guapes,
    aquí us donc les gràcies pel premi...
    http://graelladesucre.blogspot.com.es/2013/05/premis-i-mes-premis.html

    ResponElimina
  9. Doncs sembla que la cosa va de premis!!!
    Paseu pel meu blog a recollir-ne dos mes.
    http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/2013/05/tanda-de-premis.html
    Ptns i salut
    Lourdes

    ResponElimina