tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post1609751670731202713..comments2024-03-10T13:59:54.123+01:00Comments on Cuinant entre llibres: Magdalenes integrals {sense sucre}Evahttp://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-18828380319073682822017-02-22T18:53:54.199+01:002017-02-22T18:53:54.199+01:00Molt bones! Estic un pos perduda últimament. Aques...Molt bones! Estic un pos perduda últimament. Aquestes magdalenes es lo que jo necessit, algo sense sucre, que estic enganxada a ses porcheries. Tenen una pinta fantàstica. Besos guapaMaribel Ramishttps://www.blogger.com/profile/11345005170142764541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-5305720522451241062017-02-19T01:57:13.816+01:002017-02-19T01:57:13.816+01:00Hola! Eva, no conocía a sucralosa, también es cier...Hola! Eva, no conocía a sucralosa, también es cierto que soy poco dada a usar sustitutos del azúcar, no por nada especial, sino porque hago muy pocos postres y bizcochos. Pero voy a investigar más, porque no está de más saber que hay alternativas más saludables. Las magdalenas te han quedado muy apetecibles, son perfectas para desayunar con un buen café.<br /><br />Saludos!Clara https://www.blogger.com/profile/09656378550138956124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-18196591726370166942017-02-17T21:39:31.614+01:002017-02-17T21:39:31.614+01:00Eva les magdalenes tenen una pinta espectaculars a...Eva les magdalenes tenen una pinta espectaculars així que segur eren boníssimes! 😊 Miraré això d'aquest sucre perquè no el coneixia i em sembla molt interessant. T'anava a preguntar pel sabor i tal però ja em serveix el que li has contestat a l'Anna :) Gràcies!<br />A cuidar-se!<br />PetonsBruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-89136876227635498422017-02-17T13:45:26.587+01:002017-02-17T13:45:26.587+01:00Eva; He fet tard, doncs l'últim d'entrar, ...<br /> Eva; He fet tard, doncs l'últim d'entrar, poca cosa queda...<br /> Al menys amb un altre tipus de sucre, són diferents, aixó sí, per esmorzar, entre hores... <br /> Salutacions Eva¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-642576022913819522017-02-17T10:14:00.223+01:002017-02-17T10:14:00.223+01:00No coneixia el Sucralin, ja ho miraré. Ara, les ma...No coneixia el Sucralin, ja ho miraré. Ara, les magdalenes tenen una pinta...boníssima!<br />ClaraAmblesmansalamassahttps://www.blogger.com/profile/03048496929726139843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-50861644504980138282017-02-15T11:55:03.901+01:002017-02-15T11:55:03.901+01:00Tot un descobriment aquest "sucre", haur...Tot un descobriment aquest "sucre", hauré de mirar perque tenen molt bona pinta!!!<br />Petons,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-6381065645757859952017-02-15T09:38:21.321+01:002017-02-15T09:38:21.321+01:00Hola Eva, la salsa Arrabbiata amb tonyina la pots ...Hola Eva, la salsa Arrabbiata amb tonyina la pots trobar aquí, http://www.conservasemperatriz.com/es/33-condimento-para-pastas-arrabbiata-frasco-212-ml.html<br />Té un puntet picant, però molt suau.<br />Petons.LA COCINERA DE BÉTULOhttps://www.blogger.com/profile/04322273192465339076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-54516460364561688442017-02-15T00:47:18.801+01:002017-02-15T00:47:18.801+01:00Doncs de gust les hem trobat molt bones, cap regus...Doncs de gust les hem trobat molt bones, cap regust estrany com passa amb alguns edulcorants. La proporció és 7gr de sucre = 1gr de sucralosa. Petonets!!!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-77179553017086501832017-02-14T22:16:29.106+01:002017-02-14T22:16:29.106+01:00Mira....avui la dita de "nunca te acostarás s...Mira....avui la dita de "nunca te acostarás sin saber una cosa más" s'ha complert! A banda de poder veure unes magdalenes espectaculars he après què és la sucralosa. Gràcies! <br />Petonets, Eva!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-73578463340672851472017-02-14T21:45:00.974+01:002017-02-14T21:45:00.974+01:00quina bona pinta! Jo la sucralosa no l'havia s...quina bona pinta! Jo la sucralosa no l'havia sentit anomenar mai sincerament però estava conèixer productes més naturals i aptes per a tothom. Una abraçadaMabel (aventuresidesventuresdels30)https://www.blogger.com/profile/10386692683170277702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-71826311636364697832017-02-14T20:58:27.147+01:002017-02-14T20:58:27.147+01:00Segur que estàn ben bones. Es parla tant dels endo...Segur que estàn ben bones. Es parla tant dels endolcidors que mai saps si son millor o pitjor que el sucre, però si val pels diabètics ja està bé perque tothom menji alguna coseta dolça.<br />Tenen molt bona pinta.<br />Petons.LA COCINERA DE BÉTULOhttps://www.blogger.com/profile/04322273192465339076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-9259525603479444292017-02-14T20:01:25.418+01:002017-02-14T20:01:25.418+01:00Tot un descobriment! I amb una recepta d'en Ba...Tot un descobriment! I amb una recepta d'en Barriga segur que igual de bones.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-14872799046224377022017-02-14T19:36:31.837+01:002017-02-14T19:36:31.837+01:00No havia sentit a parlar d'aquest tipus d'...No havia sentit a parlar d'aquest tipus d'endolcidor! En quina proporció substitueix el sucre? Dóna un gust especial a les magdalenes o no es nota gens? Petonets!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.com