tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post1825812647596629154..comments2024-03-10T13:59:54.123+01:00Comments on Cuinant entre llibres: Doro wat {pollastre picant estil Etiòpia}Evahttp://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-89616072300429693712016-11-10T08:25:42.814+01:002016-11-10T08:25:42.814+01:00Te ha quedado de lujo!!! Me llevo un plato para co...Te ha quedado de lujo!!! Me llevo un plato para comer hoy, con tu permiso. <br />PetonsMiss Pimientahttps://www.blogger.com/profile/05320199538889852427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-85861295252165782072016-11-10T07:22:09.803+01:002016-11-10T07:22:09.803+01:00Ara ja he vist per què és etíop! En prenc bona not...Ara ja he vist per què és etíop! En prenc bona nota perquè tinc tendència a buscar exotismes a la cuina i aquí n'he trobat un. Salut!Albert Cuino Ergo Sumhttp://cuinoergosum.blogspot.com.es/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-31442947623308831942016-11-08T18:32:55.714+01:002016-11-08T18:32:55.714+01:00Senyal...senyal... potser si que al final haurem d...Senyal...senyal... potser si que al final haurem de pensar que aquestes coses existeixen. Des de fa pocs dies tinc una bosseta d'espècies berbere, arribades directament d'Etiòpia i ara vas tu i poses aquesta recepta! En podem dir senyal , no ho sé, però que m'has temptat a fer-la no ho dubtis!<br />PTNTS<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-68865359423530185092016-11-06T22:29:39.471+01:002016-11-06T22:29:39.471+01:00Quina bona pinta! se'ns dubte que sembla una s...Quina bona pinta! se'ns dubte que sembla una senyal! una abraçadaMabel (aventuresidesventuresdels30)https://www.blogger.com/profile/10386692683170277702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-47559251957543019002016-11-06T21:07:58.751+01:002016-11-06T21:07:58.751+01:00No coneixia aquest plat, però mirant la foto, amb ...No coneixia aquest plat, però mirant la foto, amb aquesta salsa...mmmmm Crec que ho he de probar sí o sí. Amb totes aquestes espicies deu esser mel. MuaksMaribel Ramishttps://www.blogger.com/profile/11345005170142764541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-64528857375700278582016-11-06T17:05:40.876+01:002016-11-06T17:05:40.876+01:00Eva...tinc el llibre pendent de llegir!!!! I tens ...Eva...tinc el llibre pendent de llegir!!!! I tens tota la raó, el doro wat és un plat bonissím...i si el pots acompanyar amb injeera encara millor!!!! Petonarros!!!!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-46809772938995341172016-11-04T23:38:48.176+01:002016-11-04T23:38:48.176+01:00MMMmm...quina oloreta deu desprendre aquest plat! ...MMMmm...quina oloreta deu desprendre aquest plat! I si l'aroma és bo...el gust encara més! <br />Petonets, Eva!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-62172059112417119902016-11-04T22:05:03.995+01:002016-11-04T22:05:03.995+01:00Que buena receta de pollo, seguro que estaba muy r...Que buena receta de pollo, seguro que estaba muy rico. Yo soy la tonta de las especias por me encantan utilizarlas y experimentar con ellas en los platos.<br />Un beso desde http://paprikaenlacocina.blogspot.com.es/Paprika en la cocinahttps://www.blogger.com/profile/05675762431826560170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-32789231032909485242016-11-04T19:33:58.422+01:002016-11-04T19:33:58.422+01:00No cuino habitualment amb tantes espècies a casa, ...No cuino habitualment amb tantes espècies a casa, però una imatge val més que mil paraules, y aquest plat està per sucar-hi plat! Me l'apunto! Un petonet!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-80150629176197008122016-11-04T18:24:25.825+01:002016-11-04T18:24:25.825+01:00Si porta espècies picants ja m'agrada, acostum...Si porta espècies picants ja m'agrada, acostumo a fer-lo al forn també amb una barreja d'espècies picants.<br />Veient el teu plat donen ganes de agafar el pa i començar a sucar.<br />Petons.LA COCINERA DE BÉTULOhttps://www.blogger.com/profile/04322273192465339076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-49041373387367999752016-11-04T15:41:56.147+01:002016-11-04T15:41:56.147+01:00Amb tantes espècies tant sols pot sortir un pollas...Amb tantes espècies tant sols pot sortir un pollastre de 10! Me la copio perque aquestes receptes de carn que fan viatjar són les meves favorites!<br />Petons i bon cap de setmana,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-5552390521668211462016-11-04T09:46:34.208+01:002016-11-04T09:46:34.208+01:00Els senyals, els senyals...jo no els se veure mai....Els senyals, els senyals...jo no els se veure mai. Fa molta il.lusió cuinar a casa plats d´altres països, tant si els has descobert viatjant o llegint. Coneixia la combinació gran massala d'espècies però no sabia que berbere era una cosa similar. Com ha dit el Josep...falten els ous dours...tan tradicionals en aquest plats. PetonsCristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-5953947497378076092016-11-04T09:13:55.392+01:002016-11-04T09:13:55.392+01:00Eva; Un pollastre molt ben condimentat i a l'h...<br /> Eva; Un pollastre molt ben condimentat i a l'hora molt saborós, tot i faltar-hi la els ous durs...<br /> Salutacions Eva¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.com