tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post2905413487815369052..comments2024-03-10T13:59:54.123+01:00Comments on Cuinant entre llibres: Tàrtar d'alvocat, tomàquet i tonyinaEvahttp://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-59103948453572432142015-03-10T20:51:02.554+01:002015-03-10T20:51:02.554+01:00A mí también me cuesta comer pescado crudo, me com...A mí también me cuesta comer pescado crudo, me como el ceviche porque tiene mucho limón. Tú propuesta me ha encantado, es un tartar vegetal coronado con atún, Se ve delicioso, la mezcla del aguacate cremoso con los tomates y el pepino me encanta. <br /><br />Saludos!Clara https://www.blogger.com/profile/09656378550138956124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-25110031667927159732015-03-03T22:42:52.479+01:002015-03-03T22:42:52.479+01:00quina font de vitamines!!!! idel per pendre durant...quina font de vitamines!!!! idel per pendre durant tot l'any. Petonets i gràcies per participar.Judithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-87359599152384678572015-03-03T12:19:50.308+01:002015-03-03T12:19:50.308+01:00Una gran proposta de tartar Eva! A mi la carn i el...Una gran proposta de tartar Eva! A mi la carn i el peix cru si que m'agraden, però no per això em menjaria ben de gust aquest tartar...<br /><br />Petons!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-10513696586798054062015-03-02T20:06:50.019+01:002015-03-02T20:06:50.019+01:00M'encanta amb tonyina de llauna....quin tràngo...M'encanta amb tonyina de llauna....quin tràngol aquest mes amb el peix i la carn crua, ha, ha...!! Aquesta recepta sí que la faig,segur! Un petonet!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-65713707786162574272015-03-02T16:24:51.743+01:002015-03-02T16:24:51.743+01:00jo l'he fet de tomàquet, alvocat i salmó! jaja...jo l'he fet de tomàquet, alvocat i salmó! jaja que bo que és oi el peix blau amb l'alvocat! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-6198027750579703832015-03-02T16:09:06.715+01:002015-03-02T16:09:06.715+01:00mmmm, aquesta em pareix una amanida deliciosa. L&#...mmmm, aquesta em pareix una amanida deliciosa. L'alvocat m'encanta i crec que aquesta combinació d'ingredients no pot esser mes encertada. BsMaribel Ramishttps://www.blogger.com/profile/11345005170142764541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-62440862155379755212015-03-02T07:29:45.924+01:002015-03-02T07:29:45.924+01:00A casa és una combinació que té l'èxit assegur...A casa és una combinació que té l'èxit assegurat. I amb una gran presentació!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-29627823880618482102015-03-01T22:50:45.086+01:002015-03-01T22:50:45.086+01:00A mi em passa com a tu....menjar peix cru....no m&...A mi em passa com a tu....menjar peix cru....no m'agrada gaire. Aquesta proposta teva m'ha agradat molt!!!<br />Petonets i bona setmana!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-46097263713685096992015-03-01T19:59:05.897+01:002015-03-01T19:59:05.897+01:00Jo no sóc massa de conserves, així que el faré amb...Jo no sóc massa de conserves, així que el faré amb tonyina fresca. Bonsíssim, segur! ;)<br />AnnaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10942385237981885796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-59422459621530978242015-03-01T19:31:47.117+01:002015-03-01T19:31:47.117+01:00Els tàrtars com el teu són els que més m'agrad...Els tàrtars com el teu són els que més m'agraden! I aquest el veig perfecte pel memòries d'aquest mes!<br />Molt bona setmana,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-69688900478462403782015-03-01T19:03:05.198+01:002015-03-01T19:03:05.198+01:00Ostres aquest tàrtar també me'l menjaria jo!! ...Ostres aquest tàrtar també me'l menjaria jo!! De coses crues jo tampoc en sóc, i ja vaig desistir de participar aquest mes quan vaig veure la proposta... però la idea del teu tàrtar m'agrada!!! ;)Xicuina-Annahttps://www.blogger.com/profile/17709372752874035345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-90468198680578774652015-03-01T11:07:35.069+01:002015-03-01T11:07:35.069+01:00Es molt bona idea si no t'agrada el peix cru f...Es molt bona idea si no t'agrada el peix cru ficar la tonyina en llauna, el resultat segur que es ben bo.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-35565428474167709292015-03-01T09:43:36.478+01:002015-03-01T09:43:36.478+01:00Doncs ben bo ha d'estar! MartaDoncs ben bo ha d'estar! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.com