tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post6123014934300625701..comments2024-03-10T13:59:54.123+01:00Comments on Cuinant entre llibres: Pastís de formatge ricotta i ametllaEvahttp://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-80473105050744124632015-05-06T11:15:13.957+02:002015-05-06T11:15:13.957+02:00Fa molt bona pinta aquest pastís, i això que sigui...Fa molt bona pinta aquest pastís, i això que sigui com una versió del pastís de santiago, sona molt bé!<br /><br />Petons!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-14984263913791847892015-05-03T18:45:27.252+02:002015-05-03T18:45:27.252+02:00Apa que tu tampoc no pares mai!! Que xulo això de ...Apa que tu tampoc no pares mai!! Que xulo això de "cuinant entre llibre"! Llàstima no poder-hi participar perquè sona molt interessant!<br />I quin pastís mes bo!! Formatge i ametlla... una combinació molt suau! :)<br />Petons guapa!<br />Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-54307576404356468092015-05-03T14:53:10.790+02:002015-05-03T14:53:10.790+02:00Aquest pastís ha d'estar boníssim... m'ho ...Aquest pastís ha d'estar boníssim... m'ho apunto, que mai he fet un pastís de formatge amb ametlla.<br />petonsAna M. Adseríashttps://www.blogger.com/profile/01872542631865598367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-36390316746299285262015-05-03T08:03:40.038+02:002015-05-03T08:03:40.038+02:00Amb l'ametlla i la ricotta ha de quedar boníss...Amb l'ametlla i la ricotta ha de quedar boníssim!<br />Ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-85952293136854241302015-05-01T23:10:02.130+02:002015-05-01T23:10:02.130+02:00Una bona opció quan has de cuinar un pastís sense ...Una bona opció quan has de cuinar un pastís sense gluten i vols que sigui esponjós!!! MMmmmm....ha de ser molt bo!!!! <br />Petonets, Eva!!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-63141004392595119952015-05-01T19:06:53.621+02:002015-05-01T19:06:53.621+02:00
Eva; Una bona lectura per el paladar aquest pa...<br /> Eva; Una bona lectura per el paladar aquest pastís de formatge amb ricotta i ametlles¡¡<br /> Salutacions des de Badalona Eva¡¡ :O) :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-31642244660983363802015-04-30T20:01:02.982+02:002015-04-30T20:01:02.982+02:00Hola Anna! Si que ho és d'esponjós i humit, cr...Hola Anna! Si que ho és d'esponjós i humit, crec que més líquid seria massa... Però l'he provat amb la ratlladura de taronja i també li va perfecte! Ja m'explicaràs si t'animes a fer-lo, una abraçada!!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-54047073451686759782015-04-30T19:42:20.475+02:002015-04-30T19:42:20.475+02:00Quina iniciativa més bona això del Cuinant entre l...Quina iniciativa més bona això del Cuinant entre llibres! Jo estic pels Pilars de la terra, a veure si m'hi puc afegir si algun dia l'acabo!<br />Per cert Eva, el pastís molt original, no l'he tastat mai però segur que amb un trosset no en tindria prou!<br />Una abraçada guapa!<br />AnnaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10942385237981885796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-32344491538107550922015-04-30T17:47:28.002+02:002015-04-30T17:47:28.002+02:00Suposo que ha de quedar molt esponjós i humit? Que...Suposo que ha de quedar molt esponjós i humit? Que et sembla un toc de taronja? Li afegiries només la pell o també el suc? Potser massa líquid aleshores! Què et sembla? Una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-2890527235651517772015-04-30T17:22:24.050+02:002015-04-30T17:22:24.050+02:00buenisismo con esos ingredientes, besosbuenisismo con esos ingredientes, besosIloveBundtCakeshttps://www.blogger.com/profile/10729868127491901200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-8284912366731156782015-04-30T17:18:40.441+02:002015-04-30T17:18:40.441+02:00De ben segur que amb la ricotta queda un pastís mo...De ben segur que amb la ricotta queda un pastís molt esponjòs i amb un bon sabor, dels que no son fàcils d'oblidar.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-24261305292979669652015-04-30T16:41:20.504+02:002015-04-30T16:41:20.504+02:00Sóc fan del menjar italià, i d'en Camilleri......Sóc fan del menjar italià, i d'en Camilleri...o sigui q aq mes del teu club hauria sigut el meu!!!! Viscaels cannoli i els pastissos com aq que queda apuntat!!!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-45213731066186335192015-04-30T15:59:25.385+02:002015-04-30T15:59:25.385+02:00Aques pastís es dels meus! Amb formatge y ametlla,...Aques pastís es dels meus! Amb formatge y ametlla, una combinaciò perfeta!!! M'el apunto!!! Bon cap de setmana!Maribel Ramishttps://www.blogger.com/profile/11345005170142764541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-43069612374043740092015-04-30T14:32:02.712+02:002015-04-30T14:32:02.712+02:00Que bo que ha d'estar!!! m'agrada el forma...Que bo que ha d'estar!!! m'agrada el formatge, m'agraden les ametlles...Sílvia A.https://www.blogger.com/profile/00199699766429117511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-70715464614723318572015-04-30T09:49:14.498+02:002015-04-30T09:49:14.498+02:00M'encanta, i tant que de ben segur no defrauda...M'encanta, i tant que de ben segur no defrauda, te una pinta boníssima! I sense farina, els celíacs t'ho agraïran molt. Molt bona recepta.<br />Bon dijous maca!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02274014879550580918noreply@blogger.com