tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post6700110140713801397..comments2024-03-10T13:59:54.123+01:00Comments on Cuinant entre llibres: Bescuit de carabassaEvahttp://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-12185030136882114662014-01-30T08:14:01.998+01:002014-01-30T08:14:01.998+01:00Que bó! Us ha quedat super bé! I ara x esmorzar......Que bó! Us ha quedat super bé! I ara x esmorzar... ummm! Como he puesto la cocinahttps://www.blogger.com/profile/17684335460935583666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-61798481602876464132014-01-29T21:50:58.641+01:002014-01-29T21:50:58.641+01:00Quin joc dona la carabassa... tan sols s'ha de...Quin joc dona la carabassa... tan sols s'ha de mirar el teu bescuit.<br />:)))))Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-57040767150753148682014-01-27T20:19:44.859+01:002014-01-27T20:19:44.859+01:00Me l'apunto!Me l'apunto!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-9013525003903320302014-01-27T18:10:29.850+01:002014-01-27T18:10:29.850+01:00La calabaza aporta a los bizcochos una humedad que...La calabaza aporta a los bizcochos una humedad que los hace tremendamente jugosos y buenos<br />Un bizcocho asi es bien rico, rico¡¡<br />BssMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-72748088115394877512014-01-27T16:53:19.243+01:002014-01-27T16:53:19.243+01:00Què bo !!! Quina salivera !!!
Una abraçada !Què bo !!! Quina salivera !!!<br />Una abraçada !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-18937310861219068132014-01-27T16:32:47.090+01:002014-01-27T16:32:47.090+01:00Té una pinta boníssima, els bescuits amb carbassa ...Té una pinta boníssima, els bescuits amb carbassa (o pastanaga) m'agraden molt, la molla és més lleugera i el color entra pels ulls!<br />Petons i bona setmana,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-85867313579752176362014-01-27T16:02:58.494+01:002014-01-27T16:02:58.494+01:00Ummm quina pinta mes bona. Jo encara no m'he a...Ummm quina pinta mes bona. Jo encara no m'he atrevit a fer-ne cap amb carabassa perö desprès de veure es teu, ho haurè de probar de totes totes. Una abraçada!Maribel Ramishttps://www.blogger.com/profile/11345005170142764541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-52260187523774195312014-01-27T11:49:12.321+01:002014-01-27T11:49:12.321+01:00Tiene una muy buena pinta, la calabaza deja un sab...Tiene una muy buena pinta, la calabaza deja un sabor estupendo en la reposteria, te felicito.<br /><br />Besos<br />Miguel<br />lareposteriademiguel.comMiguel Hinojosahttps://www.blogger.com/profile/06609638557987257002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-61633930808511857872014-01-27T11:38:27.797+01:002014-01-27T11:38:27.797+01:00Hi ha un abans i un després del bescuit de carbass...Hi ha un abans i un després del bescuit de carbassa! Amb espècies, amb panses, amb nous, amb xocolata... queda bo de qualsevol manera!Judith Melladohttps://www.blogger.com/profile/01778644148707510245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-44311063930065815432014-01-27T11:35:19.287+01:002014-01-27T11:35:19.287+01:00Jo no es pot dir que la faci servir gaire la carba...Jo no es pot dir que la faci servir gaire la carbassa, i és que només la menjaria jo a casa, però tinc moltes ganes de fer-la servir en un pastisset com aquest, estic convençut que em demanarien més, sobretot si em queda com a tu!<br /><br />Petonets!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-45194519428745581962014-01-27T10:15:28.684+01:002014-01-27T10:15:28.684+01:00Efectivamente Eva, la calabaza aporta a los bizcoc...Efectivamente Eva, la calabaza aporta a los bizcochos una humedad que los hace tremendamente jugosos y por el contrario de lo que muchos puedan pensar, no se nota en absoluto su sabor.<br />Un bizcocho rico, rico... si lo acompañas de una crema de queso ya... pá morirse!!!<br />BesosChurretosahttps://www.blogger.com/profile/02295243309515854911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-46123051078136445932014-01-27T09:48:51.648+01:002014-01-27T09:48:51.648+01:00És curiós, jo tampoccuinava amb carabassa fins que...És curiós, jo tampoccuinava amb carabassa fins que una bona amiga bloguera me'n va regalar una d'enorme... i ara ja he trobat i provat un seguit de receptes carabasseres que ens agraden molt.<br />Aquest coc que has fet té una pinta maquíssima.<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-9471428827740374012014-01-26T22:34:35.051+01:002014-01-26T22:34:35.051+01:00Oh! quina cosa més bona!!! M'encanta la caraba...Oh! quina cosa més bona!!! M'encanta la carabassa i serà una manera d'enredar una mica els de casa i que també en mengin!!! jajajSílvia A.https://www.blogger.com/profile/00199699766429117511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-22573692146850539102014-01-26T22:05:56.079+01:002014-01-26T22:05:56.079+01:00M'encanta!! Jo també l'he fet aquest cap d...M'encanta!! Jo també l'he fet aquest cap de setmana :) , tenia els meus dubtes de la carabassa, però ara ja se perquè té tant èxit ;) Petonets!Carmeta Rusquilletahttps://www.blogger.com/profile/16680360426196479487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-44278652406664029852014-01-26T18:47:51.629+01:002014-01-26T18:47:51.629+01:00Es una bona i dolça manera de començar el dia. La ...Es una bona i dolça manera de començar el dia. La carabassa es tan bona amb receptes dolces com salades.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-6988451659720886112014-01-26T16:25:29.098+01:002014-01-26T16:25:29.098+01:00Deliciós bescuit de carabassa!!
La carbassa,un bon...Deliciós bescuit de carabassa!!<br />La carbassa,un bon ingredient a la cuina.<br />Un peto-nàs!Pilarhttps://www.blogger.com/profile/03408483374914286727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-55250599236795394442014-01-26T15:22:46.642+01:002014-01-26T15:22:46.642+01:00M'encata la carbassa als plum cakes o bundts. ...M'encata la carbassa als plum cakes o bundts. Aquest t'ha quedat fantàstic.<br />petonsAna M. Adseríashttps://www.blogger.com/profile/01872542631865598367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-63073948579027084842014-01-26T14:10:02.217+01:002014-01-26T14:10:02.217+01:00Té un color i una molla preciosa!Té un color i una molla preciosa!Marta C.https://www.blogger.com/profile/06943243559000337422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-12247665229726570212014-01-26T10:30:05.096+01:002014-01-26T10:30:05.096+01:00menudo corte que tiene, super esponjosito..un troc...menudo corte que tiene, super esponjosito..un trocito y nada mejor para empezar el dia! besosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14514878515089040757noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-28979270672144432462014-01-26T09:07:32.529+01:002014-01-26T09:07:32.529+01:00Ostres, m'agrada molt. El probaré.
Petons i bo...Ostres, m'agrada molt. El probaré.<br />Petons i bon diumenge.hogardiezhttps://www.blogger.com/profile/17184647525709655374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-1552687401658429932014-01-25T22:02:12.091+01:002014-01-25T22:02:12.091+01:00Aquests bescuits amb verdures i oli m'encanten...Aquests bescuits amb verdures i oli m'encanten, trobo que són una opció força saludable per als esmorzars i els berenars. Amb carabassa no n'he fet mai, veig el tall i em sembla esponjós i lleugerament humit, una meravella. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.com