La recepta d'avui la vaig fer per acabar la crema d'speculoos que em va sobrar després de fer un pastís de formatge i speculoos que va ser tot un èxit. El gust suau a espècies d'aquesta crema és deliciós i aquest cop ha servit per farcir uns croissants, una recepta fàcil i molt ràpida de fer, el més complicat... atrevir-se a engegar el forn!
Ingredients (12 unitats):
1 massa de pasta de full rodona
crema d'speculoos
sucre llustre
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 200º,
Estenem la pasta de full, tallem en 12 trossos iguals i fem un tall d'un centímetre al mig de la part ampla de cada triangle. Fiquem una culleradeta de crema d'speculooos a cada porció i l'enrotllem des de la part ampla cap a l'estreta. Un cop enrotllada dobleguem una mica els laterals per donar forma de croissant.
Fiquem els croissants en una safata de forn folrada amb paper sulfuritzat i els fornegem durant uns 15 minuts o fins que estiguin daurats.
Els deixem refredar i els empolvorem amb sucre llustre.
En menys de mitja hora tindreu un berenar del bons!
Pàgines
▼
26 de juliol del 2016
9 de juliol del 2016
Amanida de col {coleslaw}
Avui dinem una amanida de col ben fresqueta, ideal per combatre la calor.
És la versió lleugera de la famosa coleslaw americana, amanida amb una salsa a base de iogurt i mostassa enlloc de nata i maionesa. No havíem menjat mai col crua, i ens ha sorprès lo bona que està en aquesta amanida, així que us animem a provar-la.
Ingredients:
1/2 col petita
1 pastanaga grossa
1 poma golden
1 iogurt natural descremat
1 cullerada de mostassa
1 cullerada de vinagre
1 cullerada petita de mel o xarop d'atzavara
sal i pebre negre
Passos a seguir:
Raspem la pastanaga i pelem la poma. Ratllem ambdues.
Traiem la primera capa de la col i la resta la tallem en juliana fina. Ho fiquem tot en un bol.
Per fer la salsa mesclem bé la resta d'ingredients, la provem i rectifiquem al nostre gust.
Afegim la salsa al bol i ho mesclem bé, aixafant una mica contra les parets del bol perquè els ingredients soltin una mica de suc.
Tapem i reservem a la nevera un mínim de 2h. La servim i mengem ben fresqueta!
Recepta extreta de: Cocina sana para disfrutar.
És la versió lleugera de la famosa coleslaw americana, amanida amb una salsa a base de iogurt i mostassa enlloc de nata i maionesa. No havíem menjat mai col crua, i ens ha sorprès lo bona que està en aquesta amanida, així que us animem a provar-la.
Ingredients:
1/2 col petita
1 pastanaga grossa
1 poma golden
1 iogurt natural descremat
1 cullerada de mostassa
1 cullerada de vinagre
1 cullerada petita de mel o xarop d'atzavara
sal i pebre negre
Passos a seguir:
Raspem la pastanaga i pelem la poma. Ratllem ambdues.
Traiem la primera capa de la col i la resta la tallem en juliana fina. Ho fiquem tot en un bol.
Per fer la salsa mesclem bé la resta d'ingredients, la provem i rectifiquem al nostre gust.
Afegim la salsa al bol i ho mesclem bé, aixafant una mica contra les parets del bol perquè els ingredients soltin una mica de suc.
Tapem i reservem a la nevera un mínim de 2h. La servim i mengem ben fresqueta!
Recepta extreta de: Cocina sana para disfrutar.
3 de juliol del 2016
Boletes de pastanaga i coco
Amb aquesta calor no ve massa de gust cuinar i molt menys engegar el forn, així que avui us porto una proposta de postres refrescants i fàcils fetes a base de pastanaga i coco. Que no us tirin enrere els ingredients, queda una combinació realment bona!!
Ingredients (30 boletes):
400 gr. de pastanagues fresques pelades
4 cullerades soperes de sucre
100 gr de coco ratllat + 30 gr per arrebossar
Passos a seguir:
Coem les pastanagues amb aigua durant uns 25 minuts, les escorrem i assequem bé i les aixafem amb una forquilla. Deixem refredar.
Hi afegim el sucre i el coco ratllat i ho mesclem bé. Anem agafant porcions de massa, els donem forma de boleta i les arrebossem amb més coco ratllat.
Les guardem a la nevera per prendre-les ben fresques.
A l'hora de servir les podem ficar en una safata o en papers de mini magdalenes.