Molts sabeu que a casa som fans dels pastissos de formatge, i tot i que tenim els nostres preferits, de tant en tant ens agrada provar-ne algun de nou.
Aquest d'avui és una versió saludable, cremosa i fàcil, extreta del compte d'instagram @paurecipes. Nosaltres el vam decorar una mica perquè va ser el pastís de celebració de Sant Bernat 🎉
Ingredients:
- 250 gr de formatge mascarpone
- 300 gr de formatge crema light
- 3 ous L
- 75 gr d'eritritol
- un polsim de sal
- per decorar (opcional): xocolata 90% i gerds
Passos a seguir:
Escalfem el forn a 180º.
Fiquem tots els ingredients en un recipient i els mesclem tots, podem fer-ho amb baretes manuals o elèctriques o fins i tot amb el túrmix. Bolquem la mescla en un motlle tipus plum cake i fornegem durant 40 minuts.
El deixem refredar a temperatura ambient i el reservem a la nevera unes hores, millor d'un dia per l'altre. Si voleu donar-li un toc festiu desfeu unes preses de xocolata negra, la repartiu per sobre i remateu amb uns gerds frescos.