tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post8688172663224954585..comments2024-03-10T13:59:54.123+01:00Comments on Cuinant entre llibres: Paté de pebrot escalivatEvahttp://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-5809967481005177472018-10-19T16:51:50.139+02:002018-10-19T16:51:50.139+02:00És una bona recepta per reaprofitar-los oi? Espero...És una bona recepta per reaprofitar-los oi? Espero que els gaudeixis ;)Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-10115432836622698082018-10-19T08:14:05.346+02:002018-10-19T08:14:05.346+02:00Bo¡
No sabia que fer dels pebrots i mira, ja tinc ...Bo¡<br />No sabia que fer dels pebrots i mira, ja tinc uns quants pots de paté per esmorzar.<br />Moltes gràcies per la recepta. Senzillament genial.<br /><br />pep soléhttps://www.blogger.com/profile/10332297229903292199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-34137016110779508092016-06-26T16:58:11.579+02:002016-06-26T16:58:11.579+02:00Doncs m'agrada!! I molt fàcil de fer! Em sembl...Doncs m'agrada!! I molt fàcil de fer! Em sembla que serem uns quants que començarem a escalivar pebrots aviat! ;)<br />Petons reina!<br />Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-4646878209828752182016-06-24T12:04:46.197+02:002016-06-24T12:04:46.197+02:00Aquest paté estarà a la nostra taula en la pròxima...Aquest paté estarà a la nostra taula en la pròxima festa gastronòmica!!!! Quina cosa més bona!!! Petonarros!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-54219395018712351982016-06-24T10:48:34.857+02:002016-06-24T10:48:34.857+02:00Mareta meva!!! Quina cosa mes bona. M'encanta ...Mareta meva!!! Quina cosa mes bona. M'encanta aquest paté. No l'he fet mai pero vist lo vist, sé que m'agraderà molt. Que passis un bon cap de setmanaMaribel Ramishttps://www.blogger.com/profile/11345005170142764541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-88420123229717052122016-06-22T20:41:30.870+02:002016-06-22T20:41:30.870+02:00Sóc fan de les conserves o sigui que ja n'he p...Sóc fan de les conserves o sigui que ja n'he pres bona nota! necessitaré un rebost més gran jajaja una abraçadaMabel (aventuresidesventuresdels30)https://www.blogger.com/profile/10386692683170277702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-37516483437388924642016-06-22T18:11:33.547+02:002016-06-22T18:11:33.547+02:00El pebrot escalivat me'l menjo a cullerades, o...El pebrot escalivat me'l menjo a cullerades, o sigui que aquesta recepta de paté me l'emporta, amb el teu permís, per fer-la a casa. Petonets!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-89361570144882272342016-06-21T09:33:43.784+02:002016-06-21T09:33:43.784+02:00Quina pinta i quin color!!! A casa ens encanta el ...Quina pinta i quin color!!! A casa ens encanta el pebrot escalvat, així que haurem de probar aquest paté si o si!!!Amblesmansalamassahttps://www.blogger.com/profile/03048496929726139843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-16923875566330185792016-06-21T00:03:19.275+02:002016-06-21T00:03:19.275+02:00Jo en faig un de molt semblant, el vaig aprendre d...Jo en faig un de molt semblant, el vaig aprendre de les noies d'Els Fruits Saborosos. M'apunto el toc de l'ametlla torrada! <br />Gràcies per compartir la recepta!<br />Petonets,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-48437551387433411542016-06-20T19:10:55.402+02:002016-06-20T19:10:55.402+02:00Es veu una textura molt uniforme i un color molt m...Es veu una textura molt uniforme i un color molt maco. Portant ametlles segur que es ben bo.<br />Petons.LA COCINERA DE BÉTULOhttps://www.blogger.com/profile/04322273192465339076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-85707306832336228092016-06-20T16:50:33.446+02:002016-06-20T16:50:33.446+02:00Aquest paté l'he de provar! Quina bona pensada...Aquest paté l'he de provar! Quina bona pensada, segur que està boníssim!CRISTINAhttps://www.blogger.com/profile/13943785746721151513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-82136790569877077432016-06-20T13:08:42.358+02:002016-06-20T13:08:42.358+02:00Només pel color ja diu menja'm!!! bona revetll...Només pel color ja diu menja'm!!! bona revetlla! petóTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-16809861075424340202016-06-20T13:02:52.206+02:002016-06-20T13:02:52.206+02:00la barreja d'atmetlla i pebrot ha de ser bruta...la barreja d'atmetlla i pebrot ha de ser brutal!! com dius, és un paté que hauriem de tenir tots al rebost, perquè combina amb molts ingredients!! bona idea! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7084784678961026406.post-22182048849373812922016-06-20T11:51:06.355+02:002016-06-20T11:51:06.355+02:00Un paté de luxe ! També quedaria molt bé per sucar...Un paté de luxe ! També quedaria molt bé per sucar pà per uns entrepans differents... Una idea fantàstica, l'he guardat que quan arrivin pebrots locals i bé de preu serà el moment d'estrenar-la!<br />Petons i bona setmana<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.com