La recepta d'avui la vaig fer per acabar la crema d'speculoos que em va sobrar després de fer un pastís de formatge i speculoos que va ser tot un èxit. El gust suau a espècies d'aquesta crema és deliciós i aquest cop ha servit per farcir uns croissants, una recepta fàcil i molt ràpida de fer, el més complicat... atrevir-se a engegar el forn!
Ingredients (12 unitats):
1 massa de pasta de full rodona
crema d'speculoos
sucre llustre
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 200º,
Estenem la pasta de full, tallem en 12 trossos iguals i fem un tall d'un centímetre al mig de la part ampla de cada triangle. Fiquem una culleradeta de crema d'speculooos a cada porció i l'enrotllem des de la part ampla cap a l'estreta. Un cop enrotllada dobleguem una mica els laterals per donar forma de croissant.
Fiquem els croissants en una safata de forn folrada amb paper sulfuritzat i els fornegem durant uns 15 minuts o fins que estiguin daurats.
Els deixem refredar i els empolvorem amb sucre llustre.
En menys de mitja hora tindreu un berenar del bons!
Merece la pena encender el horno para darnos este capricho dulce tan rico. Me encanta la idea!
ResponEliminaSaludos!
Qualsevol atreviment que porti a aquests croissants, paga la pena!!! Petonarros i ben tornada!!!
ResponEliminaUnos croissants muy ricos, vale la pena hacerlos, recién salidos del horno calentitos están riquísimos.
ResponEliminaBesoss
Val la pena encendre el forn, no tenen complicació i el resultat ja es veu, boníssim.
ResponEliminaPetons.
La crema que et quedava al pot ha tingut una bona destinació!
ResponEliminaPetonets,Eva!
Olga
Ai Eva aquests croissants teu! Em sembla que em podrien fer encendre el forn i tot!!!! I així, amb el sucre per sobre... ummmm! Que bona és la cuina d'aprofitament! ;D
ResponEliminaPetons reina i cuida't de la calor!