Pàgines

3 de maig del 2020

Patates especiades {al forn}

Aquestes patates cruixents i especiades són un aperitiu perfecte pels dies de festa, però també podeu menjar-les com a acompanyament o com a tapa en un sopar de picoteo. Després de fer-les vàries vegades us deixo amb la nostra combinació guanyadora, però podeu modificar les espècies amb el que tingueu o amb el que més us agradi.






Ingredients:

500 gr de patates
1/2 c/s de curri
1 c/s d'orenga
1c/s de farina de civada (o de cigró)
1 c/c de sal
2-3 c/s d'oli d'oliva

c/s: cullerada sopera

Passos a seguir:

Pelem les patates i les tallem a quadrats de mida similar.
En un bol mesclem les espècies, la sal i l'oli d'oliva. Hi afegim les patates i mesclem bé perquè s'impregnin. Si fa falta afegiu una mica més d'oli.

Folrem una safata de forn amb paper de forn i repartim per sobre les patates. Fornegem a 200º amb ventilador durant uns 20-25 minuts. Si no teniu ventilador allargueu la cocció fins que vegeu que estan daurades i cruixents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada