Pàgines

24 de juny del 2015

Pebrots farcits de truita de patata

Avui us porto una recepta que tan serveix com a plat principal com per a acompanyament o aperitiu. A mi m'agrada especialment servir-ho tallat a rodanxes tal com podeu veure a la fotografia, com a part d'un aperitiu o sopar de picoteo.

A més pot deixar-se preparat abans i escalfar-ho o no al moment de servir, al gust. Us agrada la combinació pebrot verd/truita de patates? A nosaltres, molt!




Ingredients:
6 pebrots verds italians (que siguin el més rectes possibles i similars de mida)
1 ceba
4 patates
5 ous
sal i oli

Passos a seguir:
Piquem la ceba i la fiquem a sofregir en una paella amb oli a foc suau. Mentrestant pelem les patates, les netegem i les tallem a daus. Les salem i afegim a la paella on tenim la ceba, i ho coem durant uns 15-20 minuts fins que estiguin toves.
En un bol gran batem els ous amb una mica de sal i hi afegim la mescla de patates i ceba.
Tallem la part superior dels pebrots i amb l'ajuda d'una cullera els anem omplint amb la mescla d'ou, ceba i patata. Amb un parell d'escuradents les tapem amb la part que hem tallat i els fiquem en una safata apta per al forn.
Fornegem a 180º durant aproximadament uns 30-40 minuts, fins que vegeu que els pebrots estan tous.

Podeu servir-los sencers o tallats a rodanxes, a temperatura ambient o calents, sigui com sigui, estic segura que triomfareu!

Moltes felicitats a tots els Joans, Joanets i variants, especialment al meu ;-)

9 comentaris:

  1. Aquesta versió al forn m'agrada i molt... aquests pebrots costa molt trobar-los aquí però aniré mirant!!!
    Petons, com ha anat la revetlla?!
    Palmira

    ResponElimina
  2. Molt original aquesta presentació de la truita de patates enfundada en un pebrot verd italià! Ha de ser deliciosa! Me l'apunto! Un petonet!

    ResponElimina
  3. Quin aperitiu mes bo, sencill i "resultón" Queden bonissims, m'encanta el pinxo. Me falta un tassó de vi blanc i ja ho tenc tot. Muaks

    ResponElimina
  4. aquest entrant el tinc a pendents desde fa segles! m'encanta!

    ResponElimina
  5. Ostres! Molt original, no se m'hagués acudit!! Bona idea.
    I tant que ens agrada la combinació pebrot verd/truita de patates.
    Queda un aperitiu molt vistós així talladet a rodanxes.
    Petons!

    ResponElimina
  6. Per un soparet amb un bon vinet...quina felicitat! M´agrada la combinació amb aquest embolcall.

    ResponElimina
  7. Uuuuuauuuu!! Molt original!!! No ho havia vist mai!! Boníssim!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  8. Los suelo hacer alguna vez y están riquísimos
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  9. Quina bona pinta, però no l'he vist a l'index. Hi he enllaçat des de un altre plat!

    Cargoltreubanya

    ResponElimina