Pàgines

25 d’octubre del 2015

Coquetes de musli amb mel

Avui us porto un esmorzar ideal per al cap de setmana, unes coquetes de musli per començar el dia amb energia i bon sabor de boca. El musli és una barreja de cereals, fruits secs i fruites seques. Jo n'he utilitzat un d'ecològic endolcit amb xarop de blat de moro i que porta flocs d'avena, blat i civada, panses, cornflakes, ametlles i avellanes.






Ingredients (2-3 persones):
75 gr de farina
1/3 c/p de llevat químic
1 polsim de sal
125 ml de llet
1 ou M
1 c/g d'oli de girasol + una mica per la paella
1 c/g de iogurt natural
70 gr de musli
mel

Passos a seguir:
En un bol tamisem la farina, el llevat i la sal. Hi afegim la llet, l'ou, l'oli i el iogurt i ho batem fins a obtenir una pasta homogènia. Hi incorporem el musli i ho deixem reposar 5 minuts.
Untem amb una mica d'oli una paella o planxa i l'escalfem a foc mig. Deixem caure cullerades grans de la pasta i la coem un parell de minuts per cada costat o fins que vegem que estan daurades.
Les servim regades amb mel.

Jo he fet la meitat de la recepta, però si sou més colla o sou de molta gana podeu doblar-la, que és tal com la vaig trobar al llibre 1 masa, 100 tortitas y gofres, quin deliri de llibre!


9 comentaris:

  1. Això em sembla perfecte per un diumenge que vols preparar una cosa diferent al de matí... Amb muesli deuen quedar més cruixents que els clàssics amb farina normal... Creus que amb granola podrian quedar bé?
    Petons i bon diumenge,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Palmira, segur que amb granola queden igual de bones, i si, tenen un punt de cruixent deliciós! Un petó!

      Elimina
  2. Noiaaaaaaa!! Quin bon esmorzar!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. Tiene una pinta deliciosa y además súper sanas y nutritivas, me apunto al desayuno.

    besazos

    ResponElimina
  4. mmmm es ideal per un esmorzar de diumenge! petons

    ResponElimina
  5. Això és un bon esmorzar!!! per començar amb energia!!! me l'apunto!! petons

    ResponElimina
  6. Ostres quin esmorzar més llaminer, Eva! Tinc un xarop d'arç que vaig comprar fa temps per menjar-lo amb coquetes i aquesta recepta em sembla genial per estrenar el xarop! Un petonet!

    ResponElimina
  7. Me pareix una manera perfecta de començar el día. Li he de demanar al meu home que hem dugui un desdejuni com aquest al llit. Si això passàs qualque día, sería un autentic miracle però jo seguesc somniant. Besades

    ResponElimina
  8. mmm.. ara mateix en menjaria un parell per esmorzar!
    Per cert, encantada d'haver-te posat cara per fi, va ser un plaer!!!!

    ResponElimina