Ingredients:
150 gr de farina
100 gr d'ametlla mòlta
50 gr d'oli d'oliva suau
100 gr de sucre
3 ous
la ratlladura d'una llimona
1'5 cullerades petites de llevat químic
Passos a seguir:
Escalfem el forn a 180º amb calor a dalt i baix.
Batem l'oli i el sucre junts fins aconseguir una mescla esponjosa. Hi afegim els ous, d'un en un, mesclant bé. Afegim la pell de llimona, la farina i el llevat i mesclem. Finalment afegim l'ametlla mòlta i removem fins a integrar-ho tot.
Greixem un motlle desmuntable de 20 cm de diàmetre, hi fiquem la mescla i fornegem durant 30 minuts o fins que quan clavem una agulla aquesta surti neta.
Un cop fora del forn el deixem refredar una mica, desemmotllem i deixem sobre una reixeta fins que estigui del tot fred.
Recepta extreta de: Blog Teresa
Passos a seguir:
Escalfem el forn a 180º amb calor a dalt i baix.
Batem l'oli i el sucre junts fins aconseguir una mescla esponjosa. Hi afegim els ous, d'un en un, mesclant bé. Afegim la pell de llimona, la farina i el llevat i mesclem. Finalment afegim l'ametlla mòlta i removem fins a integrar-ho tot.
Greixem un motlle desmuntable de 20 cm de diàmetre, hi fiquem la mescla i fornegem durant 30 minuts o fins que quan clavem una agulla aquesta surti neta.
Un cop fora del forn el deixem refredar una mica, desemmotllem i deixem sobre una reixeta fins que estigui del tot fred.
Recepta extreta de: Blog Teresa