Pàgines

15 d’abril del 2016

Arròs mexicà

Avui us porto una proposta del Joan, que és qui fa els arrossos a casa. Aquesta recepta la fa des de la seva època d'estudiant en pis compartit, com veieu es cuidaven força bé. Després d'uns anys sense cuinar-la ens va venir al cap aquest plat estrella i n'hem tornat a gaudir.






Ingredients (4 persones):
4 mesures d'arròs bomba / 4 tassetes
12 mesures de brou de pollastre  / 12 tassetes
1 ceba grossa
1 pot gran de fesols vermells (frijoles)
2 pits de pollastre
1 alvocat
oli, sal i pebre

Passos a seguir:
Tallem la ceba a trossets petits i la sofregim en una paella amb una mica d'oli. Quan comenci a daurar-se afegim el pollastre tallat a daus i salpebrat, i quan aquest agafi color fiquem a la paella els fesols vermells nets i escorreguts i ho saltegem tot junt uns minuts.
Afegim l'arròs i el fregim un parell de minuts perquè es barregin el sabors, moment en que reguem amb el brou de pollastre calent. Coem durant 16-18 minuts, els dos primers minuts a foc fort i la resta a foc mig. 
Emplatem i repartim per sobre l'alvocat tallat a trossos.


11 comentaris:


  1. Eva; Es cuida, encara, i cuida els que l'envolten.
    Diferent, amb frijoles -fesols vermells- i de un bon gust, sens cap dubte¡¡
    Salutacions Eva. La Teresa i jo, vam està molt contents de haver-vos conegut. Esperem que no sigui l'última vegada.
    Una abraçada per a tu i tots els teus. :O)

    ResponElimina
  2. No soy mucho de cocina mexicana, sin embargo el arrocito se ve de lujo, niña. Seguro que lo disfrutásteis a tope!
    Un besazo y disfruta del finde.

    ResponElimina
  3. Una buena combinacion sin lugar a dudas y muy apetecible.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. I tant que es cuidava en Joan, amb aquest plat segur que tots els que vivíen amb ell li demanaven de fer-lo sovint.
    Petons,

    ResponElimina
  5. Doncs el teu Joan és un crack!! Quin arròs!! I la cuina mexicana m'agrada!! Potser no per menjar-ne cada dia però si que la trobo d'allò més saborosa i aquest arròs queda ben justificat!!
    Petons reina
    Bon cap de setmana! ☺

    ResponElimina
  6. Vim para conhecer e gostei! Vou seguir para não perder de vista :)
    Beijo.
    Tita

    ResponElimina
  7. Vim para conhecer e gostei! Vou seguir para não perder de vista :)
    Beijo.
    Tita

    ResponElimina
  8. Quin arròs més bo i més complert, m'emporto la recepta pel tàper de la setmana, doncs em sembla perfecte com a plat únic :)
    Per èsser estudiants es cuidaven molt, molt bé jeje
    Petons!!

    ResponElimina
  9. Mmm, fa molt bona fila! Els arrossos a mi sempre m'encanten, i tant complert com aquest encara millor!
    Que vagi bé! Clara

    ResponElimina
  10. Oooh! pocs i bons ingredients! i un arròs que ha d'estar molt, molt bo!! bona setmana!

    ResponElimina
  11. Ja em va semblar a mi que en Joan tenia pinta de cuinetes!!! A veure si el cuinant entre llibres l'acabeu fent a mitges!!! Petonarros!

    ResponElimina