Ingredients (4 persones):
4 mesures d'arròs bomba / 4 tassetes
12 mesures de brou de pollastre / 12 tassetes
1 ceba grossa
1 pot gran de fesols vermells (frijoles)
12 mesures de brou de pollastre / 12 tassetes
1 ceba grossa
1 pot gran de fesols vermells (frijoles)
2 pits de pollastre
1 alvocat
oli, sal i pebre
Passos a seguir:
Tallem la ceba a trossets petits i la sofregim en una paella amb una mica d'oli. Quan comenci a daurar-se afegim el pollastre tallat a daus i salpebrat, i quan aquest agafi color fiquem a la paella els fesols vermells nets i escorreguts i ho saltegem tot junt uns minuts.
Afegim l'arròs i el fregim un parell de minuts perquè es barregin el sabors, moment en que reguem amb el brou de pollastre calent. Coem durant 16-18 minuts, els dos primers minuts a foc fort i la resta a foc mig.
Emplatem i repartim per sobre l'alvocat tallat a trossos.
ResponEliminaEva; Es cuida, encara, i cuida els que l'envolten.
Diferent, amb frijoles -fesols vermells- i de un bon gust, sens cap dubte¡¡
Salutacions Eva. La Teresa i jo, vam està molt contents de haver-vos conegut. Esperem que no sigui l'última vegada.
Una abraçada per a tu i tots els teus. :O)
No soy mucho de cocina mexicana, sin embargo el arrocito se ve de lujo, niña. Seguro que lo disfrutásteis a tope!
ResponEliminaUn besazo y disfruta del finde.
Una buena combinacion sin lugar a dudas y muy apetecible.
ResponEliminaBon cap de setmana
I tant que es cuidava en Joan, amb aquest plat segur que tots els que vivíen amb ell li demanaven de fer-lo sovint.
ResponEliminaPetons,
Doncs el teu Joan és un crack!! Quin arròs!! I la cuina mexicana m'agrada!! Potser no per menjar-ne cada dia però si que la trobo d'allò més saborosa i aquest arròs queda ben justificat!!
ResponEliminaPetons reina
Bon cap de setmana! ☺
Vim para conhecer e gostei! Vou seguir para não perder de vista :)
ResponEliminaBeijo.
Tita
Vim para conhecer e gostei! Vou seguir para não perder de vista :)
ResponEliminaBeijo.
Tita
Quin arròs més bo i més complert, m'emporto la recepta pel tàper de la setmana, doncs em sembla perfecte com a plat únic :)
ResponEliminaPer èsser estudiants es cuidaven molt, molt bé jeje
Petons!!
Mmm, fa molt bona fila! Els arrossos a mi sempre m'encanten, i tant complert com aquest encara millor!
ResponEliminaQue vagi bé! Clara
Oooh! pocs i bons ingredients! i un arròs que ha d'estar molt, molt bo!! bona setmana!
ResponEliminaJa em va semblar a mi que en Joan tenia pinta de cuinetes!!! A veure si el cuinant entre llibres l'acabeu fent a mitges!!! Petonarros!
ResponElimina