La inspiració m'ha vingut altre cop gràcies al llibre que vaig comprar per Sant Jordi, Los 22 minutos de Julius, i he adaptat una recepta d'allà amb els ingredients que tenia a mà. En 10 minuts he tingut un sopar de primera categoria!
Ingredients:
2 llesques de pa de motlle multicereals
mitja bola de mozzarella fresca
albergínia
tomàquets semisecs en oli d'oliva
sal
pebre
oli d'oliva
Passos a seguir:
Tallem l'albergínia a daus petits i la sofregim amb la sal, el pebre i l'oli. Quan estigui gairebé feta hi afegim els tomàquets secs en oli d'oliva tallats ben petits i deixem a la paella un parell de minuts.
Torrem el pa, fiquem sobre una llesca el sofregit i a sobre la mozzarella tallada a rodanxes. Tanquem el sandvitx i el mengem recent fet!
Un altre cop una recepta facilíssima i ràpida, ideal per variar una mica el típic entrepà o pa amb tomàquet. Espero que us animeu a provar-la!!
Ho han fet...
Gemma M. |