- Lassi de mango amb caviar de camamilla
- Iogurt de fruita amb gelea de camamilla
- Pannacotta de camamilla
- Tiramisú de camamilla
- Pastís de formatge amb gelea de camamilla
- Columnes de formatge i camamilla
- Cóc d'espelta i camamilla
- Magdalenes de sègol amb poma de Lleida i camamilla de Linyola
- Perletes de xocolata amb licor de camamilla
- Bombons amb cor de camamilla
- Licor de camamilla de Linyola
18 de gener del 2021
La camamilla: com preparar-la 12 vegades
5 de gener del 2021
Granola II
Fa gairebé tres anys vaig publicar una recepta de granola que vam fer molts cops, fins que vam passar a comprar cereals a granel i ens vam oblidar d'ella.
Aquest any 2020, però, hem passat tantíssimes hores a casa que hem recuperat la tradició de fer-nos la nostra pròpia granola i aquesta és la versió que estem fent aquests últims mesos, una recepta treta d'un llibre de receptes infantils i que vam provar un dia que el Bernat m'ajudava. L'hem anat reajustant al nostre gust, esperem que us agradi.
Ingredients:
- 300 gr de flocs de civada integrals
- 100 gr de fruits secs (avellanes i ametlles)
- 35 gr de pipes de girasol
- 35 gr de pipes de carabassa
- 2 c/s d'oli d'oliva suau
- 3 c/s de mel
- panses
- flocs de coco torrats
3 de gener del 2021
Cigrons amb espinacs
Els qui em coneixeu bé sabeu que no menjo cigrons des de petita, però com que als dos homes de casa els encanten i el petit sovint demana cigrons amb espinacs com els que fa la padrina... finalment, i després d'haver-los fet vàries vegades, m'he animat a deixar per escrit la recepta que he anat adaptant una mica a ull.
És un plat molt fàcil, econòmic i (segons diuen) deliciós ;-)
Ingredients:
- 1 ceba
- 2 alls
- 300 gr d'espinacs frescos
- 400 gr de cigrons cuits
- 100 ml de brou
- 5 c/s de salsa de tomàquet sofregida
- sal, pebre i oli d'oliva
- ous durs