Ingredients (2-3 persones):
3 patates mitjanes (de tamany similar)
300 gr d'espinacs frescos
2 alls
1 grapat de pinyons
emmental ratllat
oli, sal i pebre
Passos a seguir:
Per coure les patates les ficarem en una olla amb força aigua i una mica de sal durant uns 30-35 minuts (el temps dependrà del tamany, punxeu-les per saber si estan). Un cop fetes les traiem i deixem refredar una mica.
Mentrestant preparem el farcit. Tallem els alls a làmines fines, els fiquem en una paella amb 3 cullerades d'oli d'oliva i els sofregim a foc suau perquè l'oli n'agafi el gust. Passats uns 5 minuts afegim el grapat de pinyons, i tot seguir els espinacs. Salpebrem i sofregim uns 5 minuts més.
Només ens queda repartir una mica de formatge emmental ratllat per sobre i gratinar fins que es desfaci.
Si voleu fer-les més sabroses i contundents podeu afegir una capa de beixamel abans del formatge, però aquest cop volia un plat més light que encara compensem excessos ;-).
Quin goig de recepta vegetariana! Això de tenir hort és un luxe! Quina enveja...ep, sempre de la sana! Petons!
ResponEliminaDelicioses aquestes patates, amb els espinacs de l'hort tens un plat que és tot un luxe. I ben sa! Petons.
ResponEliminaM'apunto aquesta proposta, fa temps que no participo!! petons
ResponEliminaummm amb patates de casa i espinacs tot un luxe!!!
ResponEliminaUnas patatas divinas, y con esas espinacas de huerto, tienen que tener un sabor especial, me han encantado. Mil besicos amiga
ResponEliminaAmb receptes així segur que molts "carnívors" es transformarien en vegetarians!
ResponEliminaA casa ens agraden molt els espinacs i les patates però mai les hem fet servir com a farcit, em quedo l'idea que amb la Judith heu coincidit amb el farcit avui!
Petonets,
Palmira
La convinació d'espinacas i pinyons m'encanta!!! Aquestes patates es veuen molt bones.
ResponEliminapetons
A casa la verdura ens encanta, de manera que el farcit d'aquestes patates em sembla sensacinoal. Ideal com a pimer plat o com a guarnició d'un segon plat. Boníssimes!
ResponEliminaQuina bona pinta Eva, unes patates d'allò més bones, farcides d'espinacs són una opció genial, i una proposta estupenda pel Memòries!
ResponEliminaPetons!
Unes patates amb un farcit boníssim, tan per primer plat com per acompanyar un plat de carn Ummm
ResponEliminaPetons
Quina sort això de tenir hort.
ResponEliminaAmb espinacs o gambes, les dues versions m'agraden.;)
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
Ooohhhhhh, estupendu! A més, aquesta opció pot fer-se en moltes d'altres cosetes si no tenim patates o no podem menjar-ne.
ResponEliminaM'encanta, de debò!
Tan la patata com els espincas són tan bons! ja sigui amb pinyons, panses o gambes! un sopar bo, sa i econòmic!
ResponElimina
ResponEliminaAquestas patates amb espinacs m'agraden motl. A la propera que en faci le sprobaré.
petons
A mi també m'agraden així, no em cal ficar una capa de beixamel, amb el formatge per sobre ja n'hi ha prou.
ResponEliminaPetons.
Què bones Eva! jo així tal qual estan ja me les menjava! Marta
EliminaAmb espinacs de l'hort han de tenir un gust encara millor! M'encanta aquesta versió lleugera de patates farcides!
ResponEliminaHan de ser boníssimes!! No sabria pas quina opció triar: millor una mica de cada ;)
ResponEliminaquin goig de patates i quin farcit mes bo.
ResponEliminaM'ha encantat aquest farcit, quina delícia! petons
ResponEliminaM'has donat una bona idea per el meu régim, deuen estar bonísimas, amb aquests ingredients tan naturals
ResponEliminaANOTADES QUEDAN PER BEN AVIAT
Bona nit maca, un petonet :))
jajajaja, tens tota la raó Eva!!! l'hem ben clavat aquest més. estan boníssimes. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaCom sempre no m'ha donat temps de participar al repte, però les teves tenen una pinta digna de probar no?! Jo els hi afegiria unes panses o algu per acabar de fer-les a la catalana! Molt bona pinta!
ResponEliminaSempre les he menjat farcides amb carn, m' encanta aquesta versió.
ResponEliminaMucho más ligeras, me gustan mucho y las voy a probar! Ya te contaré.
ResponEliminaUn besote
tremendas eva! me encanta el relleno, se ven super apetecinles! apuntadas quedan un besicooo
ResponEliminaMe l'apunto Eva!!! Sóc una fànàtica dels espinacs i els pinyons (i ja no et dic les patates!). Aquesta recepta m'encanta, la faré segur!
ResponEliminaPetons!