Tal com em va dir ella mateixa, queda un pastís molt similar al pastís de formatge (sense forn) que vam publicar als inicis, encara que aquest queda una mica més espès però igual de deliciós. Som-hi!
Mercè |
Ingredients:
400 gr de formatge (tipus Philadelphia)
250 ml de llet
3 sobres de quallada en pols
120 gr de sucre
1 paquet de galetes tipus Maria (o sense gluten per a fer-ho aptes per a celíacs)
100 gr de mantega
melmelada de nabius
Passos a seguir:
Per elaborar la base del pastís, triturem les galetes i les barregem amb la mantega desfeta i una cullerada d’aigua fins que quedi una pasta uniforme.
Cobrim el fons d’un motlle desmuntable amb paper de forn, hi aboquem la pasta i l'anem prement fins a cobrir tot el fons. Deixem el motlle 10 minuts al congelador, i mentrestant continuem amb l'elaboració.
Per fer la barreja del pastís, mesclem el sucre, la llet, el formatge i la quallada i ho batem tot amb la batedora.
Quan estigui ben batut i sense grumolls ho volquem sobre la base de galetes i ho posem al forn preescalfat a 180 º durant 30 minuts. Comprovem que estigui ben cuit clavant una agulla, cal que el centre estigui quallat.
Retirem el pastís del forn, el deixem refredar i afegim la melmelada per sobre. El deixem unes hores a la nevera abans de desmuntar i menjar.
I aquest és el meu! |
A mi em va encantar! i vosaltres, us hi animeu?
caram noia!!! tot un detall que penseu en les persones celíaques per a fer pastissos :)
ResponEliminaQuines ganes de poder agarfar-ne una mica ara mateix amb el meu té!!!
ResponEliminaEl pastís de formatge és aquell postre que vaig probant totes les receptes, buscant la recepta perfecta... tot i crec que és una excusa perqué gairebé tots surten molt molt bons :o) Però així puc seguint les mevesi nvestigacions!!!
Petonets,
Palmira
Ei, sembla molt bona, Eva! El pastís de formatge és el meu preferit, i les melmelades sempre hi queden ben bones, aquesta de nabius té una pinta fantàstica. Petons!
ResponEliminaTremendo! que buena pinta con esa mermeladita por encima, invitame a un trozo!!! un besote
ResponEliminaUisss ara men menjaria un tallet,amb un cafè uhmmm.
ResponEliminaMolt bona aquesta recepta!!
El pastis de formatge accepta moltes variants!!
Quina pinta tan bona fa aquest pastís Eva! A mi els pastissos de formatge m'agraden molt, i acompanyat de melmelada de nabius deu ser boníssim!
ResponEliminaPetons!
Fem un café? Però amb pastís de formatge inclós.
ResponEliminaPetons.
Què tindran els pastissos de formatge que no me'n cansaria mai de menjar-ne? I amb melmelada de nabius, irresistible. Petons.
ResponEliminaSóc fan de tots els pastissos de formatge! I aquests quallats en fred són fàcils i boníssims. Amb la melmelada són de vici total!
ResponEliminaMmmm aquest pastís té una pinta espectacular! Ara me'n menjava un tall! T'ha quedat perfecte, de pastisseria, i la combinació de pastís de formatge amb melmelada de nabius és genial al paladar! Molts petons
ResponEliminaQuines ganes de fer-lo! I amb la mermelada queda una combinació genial! A la llista de receptes pendents!
ResponEliminaDeu d'estar "de muerte", i ara jo fent dietaaaaaaaaaaaaa
EliminaMontse Perelló
A casa un pastís de formatge dura poc, sempre trionfes! aquest fa molt bona pinta!
ResponEliminaMolt bona idea per fer un pastís de formatge sense gluten!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Ooooh, quina pinta! Deu quedar boníssim!
ResponEliminaME ENCANTAN LOS DE QUESO,ESTA DIVINO EVA
ResponEliminaPeto
Un pastis bonissim i amb aquesta mermelada ideal!!
ResponEliminaPetons
Mmmmmm, amb melmelada de nabius....més bo no pot ser! Ara mateix en feia una degustació!
ResponEliminaCom m'agrada aquest pastís, em faria mal!!! petons
ResponEliminaUn pastís de formatge ben fàcil i ben bo!! I suposo que es pot variar amb qualsevol mermelada. Petonets!
ResponEliminaPues claro que me animo... donde esté un pastel de queso, que se quite cualquier otro dulcete y es que me gusta en todas sus variantes!!! El tuyo pinta delicioso.
ResponEliminaBesos