Ingredients (2-3 persones):
8 dents d'all
250 gr de tomàquets cirera
1 ceba gran
400-500 gr de pit de pollastre
orenga
120 gr de cansalada
100 gr d'olives negres
oli d'oliva, sal i pebre
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 200º, i mentre s'escalfa fiquem una mica d'oli al fons d'una safata apta pel forn, i hi afegim els tomàquets partits per la meitat, la cansalada a tallets (jo no en tenia i vaig ficar 80 gr de bacon), la ceba tallada a juliana i els alls sense pelar i xafats lleugerament amb la fulla d'un ganivet. Ho salem i hi empolvorem per sobre força orenga, millor si el freguem entre les mans perquè així treurà tot l'aroma. Ho fornegem durant 25 minuts.
Un cop passat aquest temps, salpebrem el pollastre (podeu ficar els pits sencers o a filets) i el fiquem a la safata juntament amb les olives negres.
Si heu ficat filets, deixeu la safata al forn 25 minuts més, i si són pits sencers, 40. I llestos!
Com veieu és una altra recepta facilona i que et deixa temps per preparar una amanideta, parar la taula, fer un vermutet... ja em direu què us ha semblat si us animeu (vaaa animeu-vos!!)!
Podeu veure el vídeo en aquest enllaç. I us recordo que aquest proper cap de setmana es portarà a terme el gran recapte d'aliments per a la gent més necessitada de Catalunya. Animo a tothom que pugui a participar-hi.
Fins la propera!
Ho han fet...
Sara |
Anabel |