Aquests dies vaig tan de bòlit que no m'he passat gaire per aquí ni per altres blogs, espero que a partir del cap de setmana pugui dedicar-me una mica més.
Aprofitant que avui em porten a treballar i no tinc que matinar tant dedico aquest ratet a publicar una entrada ràpida, a veure que us sembla!
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
300 gr d'espàrrecs verds
100 gr de pernil o pavo tallat a llesques fines
150 gr d'espinacs
1 all
oli
100 gr de formatge tallat a llesques
1 ou batut
Passos a seguir:
Netegem els espàrrecs treient la part fibrosa i rascant-los una mica. Els passem per aigua i els coiem en una olla amb aigua salada durant 12 minuts. Passat aquest temps els deixem en un escurridor.
Mentrestant preparem els espinacs. Els netegem i escorrem bé i els passem per una paella amb un all, perquè agafin una mica de gust.
Estenem la làmina de pasta de full sobre la superfície de treball i hi fiquem a sobre una capa de pernil, una d'espinacs, una de formatge i al final els espàrrecs.
Preescalfem el forn a 200º. Mentre s'escalfa enrotllem la làmina de pasta de full i segellem les puntes amb una mica d'aigua. Fiquem el rotlle sobre la safata del forn folrada amb paper de forn, amb la part del tancament cap a baix. Pintem el rotlle amb l'ou batut i fornegem durant uns 20 minuts.
Què us sembla? és genial per un primer plat o per un sopar amb amics... o en qualsevol moment!
Ideal per un dia que tenim poques ganes de cuinar! Fàcil i boníssim!!
ResponEliminaQuina bona idea Eva!! És senzill i boníssim segur! El provaré!
ResponEliminaPetons
Deliciós! Gràcies!
ResponEliminaNo et preocupis, hi ha d'haver temps per a tot i a vegades no hi arribem a tot.
Petons, guapa!
Quina bona combinació i amb un tall perfecte.
ResponEliminaApuntada!
Petonets,
Palmira
Doncs em sembla un plat senzill I que fa patxoca, d'aquells que et fan quedar bè en un pim pam. Petons.
ResponEliminaDoncs mira, a casa em sembla que tinc tots els ingredients, així que ja tinc sopar per aquesta nit, jajaja!!
ResponEliminaI no pateixis pas, que tots estem igual, no arribem a tot!
Petons!
Aquesta recepta és d'aquelles "resultones". No sembla molt complicada però segur que està boníssima!
ResponEliminapero que bo!! es el tipic plat de divendres sopar per dir, ja estic de cap de setmana! petons
ResponEliminaM'encanten les receptes que porten pasta de full, molt versàtils, vistoses i fàcils de perparar. Amb aquest farcit ha de quedar un pastís boníssim.
ResponEliminaMolt i molt bo aquest pastís! I a més queda ben vistós!! M'emporto la recepta!! ;P
ResponEliminaPetonets!
Cada dia sóc més fan de la pasta de full! Queda bé amb tot tipus d'ingredients i dóna un resultat espectacular! M'apunto la recepta! (però sense espàrrecs!)
ResponEliminaAquí tienes un premio :)
ResponEliminahttp://tomilloycanela-recetasdeunanovata.blogspot.com.es/2013/10/premio-best-blog.html
Una idea genial! M'encanten aquest tipus de receptes amb pasta full! Petonets!
ResponEliminaEm sembla perfecte, Eva. Sembla mentida el que llueixen les receptes fetes amb pasta de full o trencada, potser et diria que formen part de les meves preferides, són tan agraïdes!!! Per cert, has llegit algun llibre últimament que sigui recomanable? Petonets i bon cap de setmana.
ResponEliminaGràcies pel comentari Mercè! prometo un post de llibres ben aviat! un petonàs!
EliminaEva, m'agraden aquestes receptes ràpides i amb molta bona pinta.
ResponEliminaUn petó.
Uffff el corte es impresionante...que original y que bueno a de estar !!!!
ResponEliminaUn abrazo
Miguel
lareposteriademiguel.com
Eva, cielo a mi me ha parecido un pastel delicioso, los esparragos me encantan, y en este pastel le tienen que dar un toque divino. Mil besicos tesoro
ResponEliminaAquesta és una d'aquell receptes que et fan quedar bé en qualsevol trobada amb amics. Senzilla i molt bona.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Una combinació ben deliciosa!!! Queda un pastís boníssim segur! peotns
ResponEliminaÉs cert, bona idea per arreglar un sopar entre amics... Molt versatil, també... I bo!
ResponEliminaMarta
que buena pinta tiene Eva!
ResponEliminame gusta los sabores, se ve super apetecible, este me lo guardo!
un beso y que empieces bien la semana
Que buena pinta tiene y todos los ingredientes que le pones me gustan.
ResponEliminaUn abrazo.
Molt bo, una mescla que segur que te éxit.
ResponEliminaUna abraçada
Se ve bien rico! Me encanta como te ha quedado, seguro que es una delicia!
ResponEliminaUn abrazo!
M'agraden molt aquestes preparacions, són molt bones i vistoses.
ResponEliminaEm sembla un goig de pastís salat!!! Ideal per dinar o per picar!!!
ResponEliminaAmb aquest farciment m'encanta fer les creppes!
ResponEliminaAixí amb pastís també fa un goig que enamora.
PTNTS
Dolça
Per ser un entrada rapida t'ha quedat genial, i segur que boníssim!!!
ResponEliminaSí , molt bo i senzill!
ResponEliminaQué rico!! Me gusta con locura el hojaldre relleno con lo que sea..ñaaaam!! Buenísima receta. Besotes!
ResponEliminaohhh, qué rico se ve!!! Me encanta para una cena informarl con amigos. Tomo nota, para la próxima cae ;)
ResponEliminaSalu2. Paula
Aquest pastissos salats donen molts bons resultats. Son fàcils de fer i sempre queden boníssims. La teva combinació m'agrada moltissim!
ResponEliminaPetons!
Ooohhhh no l'havia vist!!!! Aquest cau segur!!!!
ResponElimina