Ingredients (3-4 racions):
250 gr de mongetes blanques cuites
200 gr de bacallà esqueixat dessalat
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 ceba tendra mitjana
1 tomàquet gran
oli d'oliva i pebre negre
Passos a seguir:
L'elaboració d'aquest plat és molt senzilla. Tallem a daus petitons els pebrots, la ceba i el tomàquet i els fiquem en un bol. Hi afegim les mongetes blanques cuites i el bacallà esqueixat. Ho amanim amb oli d'oliva i una mica de pebre negre i ho barregem tot. En principi no fa falta afegir-hi sal perquè el bacallà ja ens dona el punt salat, però podem provar-ho i rectificar si fa falta.
Reservem a la nevera fins a l'hora de servir.
Com us he dit al principi hi ha moltes variants d'aquest plat, poden afegir-s'hi altres ingredients, com olives, tonyina, anxoves, ou dur... al gust!
Aquest dissabte tinc sarao blogger, me'n vaig a la trobada blogger Cerdanya Tour 2015, on segur que ens ho passarem genial! En breu us ho explico ;-)
Ho han fet...
Mercè E. |