Amb la d'avui ja van 10 receptes de pastissos de formatge o cheesecakes al blog, així que ja podeu imaginar-vos com ens agraden, oi? si vosaltres també en sou fans i a més la xocolata us crida... aquest és el vostre pastís!
Altre cop la recepta és apta per a celíacs ja que no porta farina a la mescla ni tampoc una base de galeta. Us animeu a provar-la?
Ingredients (8 racions):
400 gr de formatge crema light
100 gr de formatge batut 0% MG
120 gr de sucre
3 ous L
un polsim de sal
25 gr de Maizena
12 gr de cacau pur en pols
1 cullerada petita d'extracte de vainilla
Passos a seguir:
En un bol gran fiquem els dos tipus de formatges i el sucre i batem amb unes elèctriques fins obtenir una crema fina. Hi afegim els ous batuts, el polsim de sal i tornem a mesclar.
Tamisem la Maizena i el cacau i l'incorporem a la mescla anterior, juntament amb l'extracte de vainilla. Batem aquesta mescla de nou i la fiquem en un motlle desmuntable de 20 cm de diàmetre prèviament greixat.
El deixem reposar a la nevera durant uns 30 minuts.
Preescalfem el forn a 175º amb calor a dalt i baix (sense ventilador) i fornegem durant 40 minuts o fins que al punxar amb una agulla aquesta surti neta. Un cop cuita la deixem 15 minuts més dins del forn apagat i després la deixem refredar a temperatura ambient i la reservem a la nevera fins al moment de consumir.
És perfecta per fer-la el dia abans, ja que durant les hores de nevera guanya en sabor i textura.
Recepta extreta de: Gastronomía & Cía
WAUUUUUU!!! se'm fa la boca aigua llegint la recepta! A veure si m'animo i el preparo el cap de setmana!!
ResponEliminaDeu meu, dues de les meves perdicions, la xocolata i el formatge, en un pastís!! Ho he de provar si o si, ha de ser boníssim!!
ResponEliminaUn petó.
Et pots imaginar que mai he menjat un pastís de formatge I xocolata ?! Com pot ser? Té molt bona pinta, sempre he pensat que els cheesecakes eren adictius, no et sembla?!
ResponEliminaPetons
Palmira
No sé si es hora o no de menjar pastís de formatge i xocolata, però a mi em ve de gust.
ResponEliminaPetons.
Es un pastel que en casa nos encanta ,justo la semana pasada en la escuela una alumna trajo uno que realizo ,y estaba rico de verdad ,y al ver el tuyo esta semana si puedo me animare hacerlo .
ResponEliminaTe ha quedado de 10 .
Besos preciosa!!
ResponEliminaEva; Un pastís que veig que els formatges són light i 0% M.G. i els ous estàn en pràctiques -L- he, he, he.. aquest és pot menjar sense cap problema de colesterol, veritat?
Un magnífic pastís de formatge Eva¡¡ :O)
I a mes a mes lihgt, quina marevella! Jo també en tenc bastantes al blog de formatge. Els postres que dues formatge del tipus que siga, ens encantes. Besades guapa
ResponEliminadoncs jo aquest el tinc a pendents desde fa segles! ara que veig el teu, a veure si m'animo!! petons
ResponEliminaEls pastissos de formatge a casa agraden molt i si porta xocolata a mi encara més... ! fa bona pinta!
ResponEliminaChocolate y queso es una combinación brutal, yo también soy adicta a estas tartas y es que están tan ricas que de igual que hagas 10 o 20, todas me encantan!!
ResponEliminaUn besote
No l'he provat mai amb xocolata, me l'apunto Eva!
ResponEliminaPetons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es
Ets la reina dels pastissos de formatge!!!
ResponEliminaPetonets, Eva!!!
Olga
Ets la reina dels pastissos de formatge!!!
ResponEliminaPetonets, Eva!!!
Olga
Ostres...i aquest amb formatge light!!! S'ha de provar!!! Petonarros!
ResponElimina