Crec que veient la combinació d'ingredients no em cal convèncer a ningú sobre lo bons que són, oi? i a més són molt i molt esponjosos tot i no portar llevat. Qui en vol un?
Ingredients (8 mini bescuits o 12 magdalenes)**:
180 gr de xocolata negra fondant (Valor)
6 ous, rovells i clares per separat
1 polsim de sal
170 gr d'ametlla mòlta
80 gr de mantega
135 gr de sucre
3 cullerades soperes de melmelada de taronja amarga (jo La vieja fábrica)
**Assegureu-vos que tots els ingredients són aptes per celíacs
Passos a seguir:
Trossegem la xocolata i la fiquem en un bol juntament amb la mantega. Ho desfem al microones a baixa potència i a intervals de màxim un minut per tal que no se'ns cremi. Reservem.
En un bol gran batem els rovells amb el sucre fins que blanquegin, hi agreguem la crema de xocolata i mantega i la melmelada i batem altre cop. Ara incorporem la farina d'ametlla amb moviments suaus i envoltants, amb l'ajuda d'una espàtula.
Muntem les clares a punt de neu amb un polsim de sal i quan estiguin les incorporem a la barreja anterior també de forma suau com en el pas anterior.
Preescalfem el forn a 180º i repartim la mescla en un motlle de 8 porcions (jo aquest de Lekué) o en 12 càpsules de magdalena.
Fornegem durant uns 30-35, comproveu clavant una agulla i si surt neta ja estan cuits. Els deixem refredar sobre una reixeta i ja els tenim llestos per a degustar.
El resultat són uns mini bescuits súper esponjosos amb un intens sabor a xocolata. Ja els he fet dos cops, així que han passat la prova!
La recepta l'he adaptada de la revista Postres lecturas.
Qué esponjosos semblen!! Crec que aniré algún dia a treballar amb tu, avisa abans!! jejeje
ResponEliminaMolt bons, tenen una pinta deliciosa.
Petons!!
Ummm, una pequeña gran tentación.
ResponEliminaHan quedat molt esponjosos i és clar que amb aquests ingredients el resultat ha de ser fantàstic.
ResponEliminaQue bé que cuides els companys de feina!!! I moltes felicitats i per molts anys!!!!!!
Petons
Palmira
Lo primero de todo, Muchas felicidades!!!! Ojalá sea un año estupendo para ti en todos los sentidos.
ResponEliminaLos mini bizcochitos te han quedado geniales, vamos, yo daba cuenta de más de uno y de dos, jajaja, pintaza!!!
Bueno niña, un beso enorme y otra vez Felicidades!!
Felicitats!!! els companys segur que van estar molt contents! com ho agraeixen quan portes alguna llaminadura, eh?
ResponEliminaMoltes felicitats encara que sigui amb un dia de retard!!
ResponEliminaUns mini pastissets molt bons amb les ametlles i una bona manera de que tothom pugui menjar.
Petons.
Molts D'Anys per el teu aniversari, el meu va esser dia 1, així que ens duim poc, jijiji
ResponEliminaAquets pastissets de xocolate segur varen tenir un exit total a sa teva feina. Es degueren llepar els dits. Muaks guapa
Està molt bé això de pensar en tothom!!! És el que s'ha de fer! Aquests me'ls apunto per alguna celebració a l'escola.....
ResponEliminaPetonets,
Olga
pero que ricos y esponjosos!! seguro que no dejaron ni las migas, bicos
ResponEliminaPer molts anys!! I quin ventall de dolços!! A quin millor! M'agrada la idea de fer servir farina d'ametlla!!
ResponElimina:)
Petons
Te han quedado estupendos ,yo hace tiempo que los hice y gustaron mucho ,quedan deliciosos, y muy esponjosos. Besitos!!
ResponEliminaOstres Eva, vinc una miiiica tard, però tot i així, moltes felicitats!
ResponEliminaI quina manera més bona de celebrar-ho que amb aquests mini bescuits, la xocolata i la taronja són una combinació ideal! I els altres bescuits també devien estar per llepar-se els dits!
Petons!
El problema de que siguin minis es que en menjes més :D
ResponEliminaBoníssims!!
petons
Ma germana sempre busca receptes per celíacs per fer a la filla d'una amiga...aquesta va passadíssima, perquè tenen un aspecte genial! Petons!
ResponEliminaJo no tenia mermelada de taronja i li he posat de maduixa. Ho he fet en format madalenes i m'han quedat delicious!
ResponEliminaHola Cristina! Gràcies pel comentari, m'anoto la teva proposa que ha d'estar genial ;-)
Elimina