Després de la corona de pernil i formatge de l'última entrada vaig prometre publicar la recepta dels muffins de nabius. Sense cap mena de dubte aquesta és la millor recepta de muffins que he fet. Queden esponjosos i amb el punt just de dolç i estic desitjant provar-los amb altres toppings, especialment amb perles de xocolata ;-).
Els he fet amb nabius frescos, que després de passar pel forn es desfan i queden fantàstics. Ja sé que sempre dic que proveu a fer el que us proposo... però de veritat, no deixeu de fer-los perquè són espectaculars!
Ingredients (12 unitats):
200 gr de nabius frescos
25 gr de sucre llustre
300 gr de farina
2 culleradetes de llevat químic
150 gr de sucre
1 ou
la ratlladura d'una taronja
1 culleradeta d'extracte de vainilla
250 ml de llet
50 gr de mantega (sense sal) desfeta
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 200º i preparem una safata de muffins ficant-hi les càpsules de paper.
Arrebossem els nabius amb el sucre llustre, d'aquesta manera es distribuiran uniformement i no se n'aniran al fons dels muffins.
En un bol tamisem la farina i el llevat, i hi afegim el sucre, la ratlladura de taronja i els nabius.
En un bol apart batem l'ou amb l'extracte de vainilla, la llet i la mantega. Afegim aquesta mescla als ingredients secs i ho integrem tot amb cura de no trencar els nabius.
Repartim la mescla a les càpsules de paper, empolvorem amb sucre per tal que es formi una crosta i fornegem durant 15-20 minuts amb l'opció ventilador.
Com que cada forn és un món... ja sabeu, punxeu amb una agulla i si surt neta ja estan cuits.
Un cop fora del forn els deixarem refredar dins la safata durant 5 minuts i després els ficarem sobre una reixeta per tal que es refredin del tot.
Què? us he convençut? espero que si i que ben aviat em feu saber que teniu el forn en marxa!!
Eva estos muffins tienen que estar deliciosos! Los arándonos le deben dar un toque especial y riquísimo!! Me gusta mucho la receta que has presentado! Un besito :)
ResponEliminaHola guapisima, tinc un dubte molt gran, espero que no et creguis que soc una inculta, que son els nabius??? Arandanos? Frambuesas?? Té tota la pinta pero no tinc ni idea de que son!!! Aixo si, els muffins tenen molt bona pinta sigui el que siguin el nabius!!! Em deixes emportar-me'n un per berenar??? Petons guapa
ResponEliminaHola Laura!!! haha, siii, els nabius són els arándanos ;-). No et creguis que jo vaig buscar-ho al traductor, eh?? I clar que si, serveix-te tu mateixa XD
Eliminamolt bona pinta, sí senyor! igual que la Laura, jo també he tingut que buscar el que són els nabius...per València crec que tots diguem "arándanos" i ens quedem tan frescos...jejeje
ResponEliminaTal i com ho expliques, que si es desfan... se'm fa la boca aigua, Eva. Ummm... què bons!!! Petonets.
ResponEliminaAbans d'encendre el forn buscarem nabius frescos. tenen molt bona pinta i seran perfectes pel berenar dels nens a l'escola!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Ostres, doncs tinc nabius a casa, però són deshidratats, però no frescos, com creus que pot quedar?
ResponEliminaPetons!
Hola Víctor! pels que vaig estar investigant per la xarxa... si ho fas amb nabius deshidratats només cal que els hidratis amb algun líquid durant una horeta. Pots fer-ho amb aigua, suc... o si t'atreveixes també amb brandy, rom... Ja m'explicaràs si t'animes a fer-los com queden, d'acord? perquè a part que els frescos són més cars tampoc es troben sempre. Un petó!
EliminaQue bons han de ser! I segur que molt més bons que els d'una famosissima casa de cafés ;) jejeje Petonets
ResponEliminamadre mia que bien ba a merendar yo con un par de estos, que ricos! se ve la esponjosidad que tienen y ademas los arandanos me pirran...te qeudaro de lujo! un besote guapa
ResponEliminaEs veuen sensacionals!! Petonets!
ResponEliminaEva, doncs la veritat es que tenen molt bon aspecte, així que haure de fer-los.
ResponEliminaPetons.
Els provaré de fer!!!
ResponEliminaPues yo tengo arándanos, así que solo me falta hacerlos! No se me dan muy bien, ya te contaré! La pinta no puede ser mejor!
ResponEliminaUn besito
original estas magdalenas y bien buenas seguro
ResponEliminaBss
Boníssims, Eva. I acabats de fer, tal com dius, han d'estar irresistibles. Quin berenar! Petons.
ResponEliminaSi estan de ricos, como bonitos desde luego que son espectaculares, te han quedado perfectos, y con el toque de arandanos un acierto total. Mil besicos
ResponEliminaTenen una pinta estupenda. Ara anava a fer-me un cafè i m'has fet que em vingui de gust dolç! jajajaja
ResponEliminapetons
Hola Eva, muchas gracias por tu mensaje. Adoro a Laura, es mi niña y le deseo todo lo mejor, y si ella nos ha unido, esto quiere decir algo....jajaja. Ya no te me escapas corazón, ahora soy yo el que va a dar una vuelta por tus recetas, que por lo que veo, pintan pero que muy bien. Un besito.
ResponEliminaHan de ser molt bones aquestes magdalenes, jo me’n menjaria un parell ara amb el cafè Ummm
ResponEliminaPetons
T'han quedat sensacionals, ja imagino els nabius mig desfets per dins... boníssims!
ResponEliminaMenuda pinta rica qeu tiene Eva, se ven realmente deliciosos, me gusta mucho como te han quedado, seguro que son una maravilla!! :)
ResponEliminaUn abrazo!!
Ohhh quebons!! La pinta ja ho diu tot! petons
ResponEliminajolines quina pinta!!! per dema esmorzar, que es divendres, seria ideal per acabar la semana!! petons
ResponEliminaAquests muffins tenen una pinta deliciosa! Ara bé... Si em donessis a triar, em quedava amb la corona de l'entrada anterior!
ResponEliminaM'apunto les dues receptes! :D Triomfaran a casa segur!
Petons ^^
Yo quiero que me mandes uno de estos muffins para tomarmelo con una buena taza de café!
ResponEliminaAna de JUEGO DE SABORES
Te creo!! Viendo esa foto e imaginándome la sabrosura de los arándanos frescos, no tengo ninguna duda de que ha de estar impresionante mmmm. Mándame uno para el desayuno de mañana ;)
ResponEliminaQué Bons! Aranyons aquest any n' hi has molts, i podré fer alguna altra cosa que no sigui patxaran...
ResponEliminaVols provar unes delicioses muffins de nabius a l'aroma exacte que les tenen els anglesos?
ResponEliminaProva la Betty Crocker, se t'obrirà un món de possibilitats, d'aromes, de sabors, de somriures i un llarg etcètera
Realmente tienen una pinta espectacular !!!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Tenen un aspecte delicios i ja m'imagino els nabius desfets dins els muffins.
ResponEliminaSon mi perdición!! Y la de mis hijos!! Este verano he conseguido una buena recolección de arándanos de mi huerta así que a preparar muffins. Tenen molt bona pinta!! Un petó
ResponEliminaT'han quedat amb molta copa1 perfectes i segur que bons! val la pena fer-ne pel resultat tant bo!
ResponEliminanomés de pensar-hi recordo que encara no he berenat!! i que no tinc res per demà esmorzar...de nabius no en tinc però els intentaré fer amb una altra fruita!
ResponEliminaJolin noies, que bé us han quedat! Una vegada (abans de l'estiu) en vaig fer y em van quedar ressecs, que semblaven pa. Sempre diuen que les masses dels muffins no s'han de remenar gaire perque treus la esponjositat y trenques les bombolles d'aire de la massa; gairebé no vaig ni remenar pero em van quedar secs igual, i mira que la recepta era fiable... Ho tornaré a probar amb receptes com aquesta vostra a veure que tal!!
ResponEliminaUn petonas guapes;)
Hola Mireia! doncs prova aquesta recepta perquè a mi em va sortir perfecta a la primera, i ja et dic, la massa més bona que he provat! un petó!
Elimina