Pàgines

10 d’octubre del 2013

Pastís d'espàrrecs i pernil

Aquests dies vaig tan de bòlit que no m'he passat gaire per aquí ni per altres blogs, espero que a partir del cap de setmana pugui dedicar-me una mica més.

Aprofitant que avui em porten a treballar i no tinc que matinar tant dedico aquest ratet a publicar una entrada ràpida, a veure que us sembla!




Ingredients:
1 làmina de pasta de full
300 gr d'espàrrecs verds
100 gr de pernil o pavo tallat a llesques fines
150 gr d'espinacs
1 all
oli
100 gr de formatge tallat a llesques
1 ou batut

Passos a seguir:
Netegem els espàrrecs treient la part fibrosa i rascant-los una mica. Els passem per aigua i els coiem en una olla amb aigua salada durant 12 minuts. Passat aquest temps els deixem en un escurridor.
Mentrestant preparem els espinacs. Els netegem i escorrem bé i els passem per una paella amb un all, perquè agafin una mica de gust.
Estenem la làmina de pasta de full sobre la superfície de treball i hi fiquem a sobre una capa de pernil, una d'espinacs, una de formatge i al final els espàrrecs.




Preescalfem el forn a 200º. Mentre s'escalfa enrotllem la làmina de pasta de full i segellem les puntes amb una mica d'aigua. Fiquem el rotlle sobre la safata del forn folrada amb paper de forn, amb la part del tancament cap a baix. Pintem el rotlle amb l'ou batut i fornegem durant uns 20 minuts.

Què us sembla? és genial per un primer plat o per un sopar amb amics... o en qualsevol moment!

34 comentaris:

  1. Ideal per un dia que tenim poques ganes de cuinar! Fàcil i boníssim!!

    ResponElimina
  2. Quina bona idea Eva!! És senzill i boníssim segur! El provaré!
    Petons

    ResponElimina
  3. Deliciós! Gràcies!
    No et preocupis, hi ha d'haver temps per a tot i a vegades no hi arribem a tot.
    Petons, guapa!

    ResponElimina
  4. Quina bona combinació i amb un tall perfecte.
    Apuntada!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  5. Doncs em sembla un plat senzill I que fa patxoca, d'aquells que et fan quedar bè en un pim pam. Petons.

    ResponElimina
  6. Doncs mira, a casa em sembla que tinc tots els ingredients, així que ja tinc sopar per aquesta nit, jajaja!!
    I no pateixis pas, que tots estem igual, no arribem a tot!
    Petons!

    ResponElimina
  7. Aquesta recepta és d'aquelles "resultones". No sembla molt complicada però segur que està boníssima!

    ResponElimina
  8. pero que bo!! es el tipic plat de divendres sopar per dir, ja estic de cap de setmana! petons

    ResponElimina
  9. M'encanten les receptes que porten pasta de full, molt versàtils, vistoses i fàcils de perparar. Amb aquest farcit ha de quedar un pastís boníssim.

    ResponElimina
  10. Molt i molt bo aquest pastís! I a més queda ben vistós!! M'emporto la recepta!! ;P

    Petonets!

    ResponElimina
  11. Cada dia sóc més fan de la pasta de full! Queda bé amb tot tipus d'ingredients i dóna un resultat espectacular! M'apunto la recepta! (però sense espàrrecs!)

    ResponElimina
  12. Aquí tienes un premio :)
    http://tomilloycanela-recetasdeunanovata.blogspot.com.es/2013/10/premio-best-blog.html

    ResponElimina
  13. Una idea genial! M'encanten aquest tipus de receptes amb pasta full! Petonets!

    ResponElimina
  14. Em sembla perfecte, Eva. Sembla mentida el que llueixen les receptes fetes amb pasta de full o trencada, potser et diria que formen part de les meves preferides, són tan agraïdes!!! Per cert, has llegit algun llibre últimament que sigui recomanable? Petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari Mercè! prometo un post de llibres ben aviat! un petonàs!

      Elimina
  15. Eva, m'agraden aquestes receptes ràpides i amb molta bona pinta.
    Un petó.

    ResponElimina
  16. Uffff el corte es impresionante...que original y que bueno a de estar !!!!
    Un abrazo
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  17. Eva, cielo a mi me ha parecido un pastel delicioso, los esparragos me encantan, y en este pastel le tienen que dar un toque divino. Mil besicos tesoro

    ResponElimina
  18. Aquesta és una d'aquell receptes que et fan quedar bé en qualsevol trobada amb amics. Senzilla i molt bona.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  19. Una combinació ben deliciosa!!! Queda un pastís boníssim segur! peotns

    ResponElimina
  20. És cert, bona idea per arreglar un sopar entre amics... Molt versatil, també... I bo!
    Marta

    ResponElimina
  21. que buena pinta tiene Eva!
    me gusta los sabores, se ve super apetecible, este me lo guardo!
    un beso y que empieces bien la semana

    ResponElimina
  22. Que buena pinta tiene y todos los ingredientes que le pones me gustan.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  23. Molt bo, una mescla que segur que te éxit.
    Una abraçada

    ResponElimina
  24. Se ve bien rico! Me encanta como te ha quedado, seguro que es una delicia!
    Un abrazo!

    ResponElimina
  25. M'agraden molt aquestes preparacions, són molt bones i vistoses.

    ResponElimina
  26. Em sembla un goig de pastís salat!!! Ideal per dinar o per picar!!!

    ResponElimina
  27. Amb aquest farciment m'encanta fer les creppes!
    Així amb pastís també fa un goig que enamora.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  28. Per ser un entrada rapida t'ha quedat genial, i segur que boníssim!!!

    ResponElimina
  29. Qué rico!! Me gusta con locura el hojaldre relleno con lo que sea..ñaaaam!! Buenísima receta. Besotes!

    ResponElimina
  30. ohhh, qué rico se ve!!! Me encanta para una cena informarl con amigos. Tomo nota, para la próxima cae ;)

    Salu2. Paula

    ResponElimina
  31. Aquest pastissos salats donen molts bons resultats. Son fàcils de fer i sempre queden boníssims. La teva combinació m'agrada moltissim!
    Petons!

    ResponElimina
  32. Ooohhhh no l'havia vist!!!! Aquest cau segur!!!!

    ResponElimina