Pàgines

18 d’octubre del 2013

Coca de tomàquets cirera

Aquesta recepta és d'aquelles fàcils i ben resultones, és una variant a la pizza, tant o més bona. De coques en faig sovint, sobretot de verdures, però avui l'he feta només de tomàquets cirera (o cherry) i també ens ha agradat molt!

Per fer la massa no m'he complicat gens i he utilitzat el preparat de farina per a pizza que ja vaig utilitzar en una de les primeres entrades, les margarides de xistorra, que van passar força desapercebudes però que us invito a fer perquè estan tremendes!




Ingredients:
Farina per a pizza (jo he utilitzat la de la marca Harimsa)
1 ceba gran
1 caixeta de tomàquets cirera
mozzarella ratllada
sal, oli i orenga

Passos a seguir:
Fem la massa seguint les instruccions del paquet de farina.  Jo vaig fer-ne un terç del paquet (333gr de farina) i vaig tenir-ne per fer una coca del tamany de la safata del forn i me'n va sobrar per a una pizza més. Si no la gasteu tota podeu embolicar-la amb paper film i ficar-la al congelador per un altre dia. L'amassat és molt senzill, en 3 o 4 minuts està enllestit, i només cal deixar reposar la massa uns 20 minuts.

Mentre la massa lleva tallem la ceba a la juliana, netegem els tomàquets i els partim per la meitat.
Un cop han passat els 20 minuts, estenem la massa amb un corró, deixant-la ben fineta. La fiquem a sobre de la safata del forn folrada amb paper de forn i hi fiquem una capa de mozzarella ratllada. A sobre hi repartim la ceba i els tomàquets, ho salem, empolvorem amb orenga i reguem amb oli d'oliva.

Amb el forn preescalfat a 200º fornegem durant 15-20 minuts, fins que veguem que la massa està cuita i torradeta.




De veritat que és tota una delícia, espero que la proveu i ho confirmeu vosaltres mateixos!! Encara sou a temps a passar pel súper i fer-la pel sopar d'avui!!

Bon cap de setmana!

35 comentaris:

  1. Eva, aquesta coca és una passada! Llàstima que ara no tinc tomates, si no, la provava avui ja. Petons.

    ResponElimina
  2. Les coques salades son una bona opció per un sopar informal. Molt bona amb els cirerols.
    Perons.

    ResponElimina
  3. ooohhhh, em recorda a la meva focaccia, però en plan pizza! deu ser boníssima!

    ResponElimina
  4. Quina presència...Hauré de provar aquest preparat de farina! Els tomàquets li donen un "colorido" preciós!

    ResponElimina
  5. una coca pizza per començar el cap de setmana en MAJÚSCULES! petoons

    ResponElimina
  6. M'agraden molt les coques i aquesta té un aspecte deliciós! L'apunte per fer-la!

    ResponElimina
  7. Ohhh que bona, amb pocs ingredients però un resultat de 10! petons

    ResponElimina
  8. Eva, m'agrada molt com t'ha quedat aquesta coca. Jo vull un tros.
    Petons.

    ResponElimina
  9. M'agrada molt com t'ha quedat aquesta coca, Eva. A més, amb ingredients senzills i fàcils d'aconseguir.

    ResponElimina
  10. Oh, oh, oh... Muerta de hambre me has dejado.

    Besos.

    ResponElimina
  11. Qué buena pinta tiene esa coca! Con unos buenos tomates, pero de los de verdad no los del súper, eso tiene que estar para morirse!!
    Un besote

    ResponElimina
  12. muy buena esta coca,ideal para una cena como hoy
    Bss

    ResponElimina
  13. Una pizza molt bona, lleugera i sana! Petonets!

    ResponElimina
  14. M'encanten les coques de verdures, per mi, millors que les pizzes. Ideals per un sopar de divendres nit!

    ResponElimina
  15. Aquesta recepta a casa meva té l'èxit assegurat, Eva!!! No hi ha com una coca feta a casa. Petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  16. Fíjate que nunca he hecho en casa una coca y cada vez que veo una por la red se me caen los chorretones de saliva, jeje! Una receta para quitar el hipo con esos tomatillos cherry, qué delicia!

    ResponElimina
  17. Hola Eva, em preguntes si la salsa de la pasta es com un pesto, igual no, però si que té un aire, serà per possar alfàbrega i fruits secs.
    Petons.

    ResponElimina
  18. Boníssima!! Sembla que la verdura si va sobre una coca és com més bona: guanya molts punts!! :)
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. Encara no he provat el preparat de farina per a pizzes però aquesta em sembla una bona recepta per començar!

    ResponElimina
  20. Deliciosa Eva! en casa hago una parecida y nos encanta, genial hacerla con la base de la pizza, un besote

    ResponElimina
  21. Una coca senzilla però molt bona! M'apunto això del preparat per a pizzes, zona interessant! Petons

    ResponElimina
  22. Un sopar perfecte!!! I a sobre tan fàcil i queda tan maca!! Un petó

    ResponElimina
  23. De totes les coques de verdures aquesta és la que agrada més a la meva filla :o) Ës que els cherrys son tan suaus i bons!!!Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  24. Jo vull una mica d'aquesta coca!!
    M'encanta.
    Petons

    ResponElimina
  25. Lástima que para hoy ya no llego a prepararla pero mañana cae sin remedio. Me parece una cena deliciosa. Besos.

    ResponElimina
  26. Una coca senzilla, boníssima i el color perfecta!!!!

    ResponElimina
  27. Crec que cau aquest cap de setmana!!!
    Una abraçada
    Laura

    ResponElimina
  28. Tiene una muy buena pinta, tomo nota.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  29. Uiii amb la de tomaquets cherry que tinc ... aquesta coca fa molt bona cara, fins i tot em puc imaginar l'oloreta.
    Gràcies per la teva visita, teniu un blog fantàstic i feu coses molt bones!!
    Fins aviat,

    ResponElimina
  30. Qué delicia de coca, qué maravilla!!! te quedó fabulosa, de lo más apetecible!!!

    ResponElimina
  31. Doncs sí que ha de ser una delícia aquesta coca. A mi també m'agraden moltíssim les coques, sobretot per sopars infomals de caps de setmana.
    Petons

    ResponElimina
  32. Nunca he probado la harina para pizza de la que hablas, pero tiene buena pinta... igual que tu coca, pinta tremendísima!!!
    Besos

    ResponElimina
  33. Quina pinta que té aquesta coca.,, tota torradeta , ummm, deliciosa!

    ResponElimina