A més, el formatge m'encanta, en totes les seves versions, tot i que és veritat que no acostumo a comprar quesitos. Per això quan a la caixa Degustabox del mes passat vaig veure els nous formatgets light de La Vaca que Ríe em va venir al cap aquesta recepta i el següent cap de setmana vaig fer-les per l'aperitiu del diumenge.
Ingredients:
8 quesitos (jo vaig ficar-los light, 4 d'emmental i 4 de formatge blau)
135 gr de farina
90 gr de mantega
50 gr de farina d'ametlla
1 polsim de sal
sal Maldon per a decorar
Passos a seguir:
En un bol barregem la farina, la farina d'ametlla, la mantega desfeta i el polsim de sal. Ho pastem amb les mans i hi anem afegint els formatgets a poc a poc, integrant-los totalment. Quan la massa sigui homogènia, fem una bola, la posem entre dos papers de forn i l'extenem amb l'ajuda d'un corró fins a tenir un gruix aproximat d'uns 5 mm.
Deixem refredar a la nevera durant 1 hora aproximadament. Passat aquest temps i amb l'ajuda d'un tallador de la forma que més us agradi, anem tallant les galetes i les fiquem a sobre de la safata del forn, prèviament folrada amb un paper de forn.
Escampem per sobre la sal Maldon al gust i fiquem la safata al forn preescalfat a 180º durant uns 15 minuts o fins que estiguin daurades.
Un cop cuites les deixem refredar sobre una reixeta.
Em va sorprendre moltíssim el sabor i la textura d'aquestes galetes. Sens dubte les tornaré a fer perquè no costen gens i a més són boníssimes i força sanes. Què us han semblat? Us hi animareu?
M'encanten les galetes i el formatge!! Aquesta recepta em xifla!! Petonets!
ResponEliminaDoncs a veure si t'animes a fer-les!! Un petó guapa!
EliminaNomés pel fet que siguin de formatge ja m'heu conquistat!
ResponEliminaPetonets!
Així ets dels meus!! per cert, avui he llegit una entrevista teva i t'he pogut ficar cara!! XD
EliminaGracias por tu visita a mi cocina, eso me ha permitido conocer la tuya y por aqui me quedo. Las galletas me parecen deliciosas, de queso no las había hecho nunca asi que las probaré en casa, que tienen que estar bien ricas.
ResponEliminabesines
Bienvenida Merchi!! a ver si las pruebas pues, porque están riquísimas!
EliminaQue bones! M'imagino que deuen ser d'aquestes que queden mig toves i amg aquest regustillo a formatge tan bo. És una bona idea això dels quesitos:)
ResponEliminaHola Mireia!! són força cruixentetes i si t'agrada el formatge les trobaras delicioses. Va ser un reaprofitament de "quesitos" XD
EliminaM'encanten les galetes de formatge i ara me enrecordat que fa temps que no en faig, que bones!! petons
ResponEliminaDoncs jo no les havia fet ni provat mai, així casolanes, i ja tinc ganes de tornar-les a fer. Un petó!
EliminaUna altra recepta de galetes de formatge... m'agraden tant :-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ara que les he descobert aquesta recepta serà de capçalera, a mi també em van agradar mooolt! Un petó!
EliminaUff ara m'has matat amb unes galetes de formatge que boníssimes.
ResponEliminaHa ha espero que en positiu!! A veure si t'animes a fer-les ;)
EliminaQue bones i que maques aquestes galetes!! Jo en una ocasió en vaig fer de formatge permesà i ens van agradar molt, així que aquestes també les haurem de provar, que som molt de formatges a casa! hehehe
ResponEliminaPetons!
De parmesà també han d'estar tremendes!! doncs a mi el formatge em pirra i a la meva parella no li agrada... encara que gratinat i així en galeta si que s'ho menja. No sap el què es perd XD
EliminaEl toque de almendra me ha encantado, son perfectas y prometen estar deliciosas¡
ResponEliminaUn beso grande, Teresa
Lo están!! pruébalas y nos cuentas! un beso y feliz fin de semana!
EliminaAquestes galetes de formatge han quedat precioses.
ResponEliminaGràcies Ramon!! Un petó!
EliminaTienen una pinta exquisita, y con el toque de sal seguro que están deliciosas.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Están muy buenas Miguel, te animo a probarlas! Un beso!
EliminaHola Eva.
ResponEliminaEm fa molta il.lusió que us hagin agradat les magdalenes. A vegades la gent creu que menjar sense gluten es menjar coses amb sabors dolents....i ja veus que no es així!!!
Petonets.
Gràcies Gemma per la recepta! sens dubte has passat a ser el meu blog de referència si necessito alguna recepta sense gluten i igualment si no la necessito ja saps que també et segueixo perquè fas unes coses boníssimes!! Un petó!!
EliminaAixò ho tinc que provar!!
ResponEliminaSiiiii, prova-les, no te n'arrepentiràs!!
EliminaTinc debilitat per dues coses, el pa i les galetes. Aquestes les haig de tastar, Eva, quina bona pinta i saladetes!!! Petons.
ResponEliminaEstan boníssimes! i ja veus què senzilles ;)
Elimina