Ingredients:
150 gr de farina
100 gr d'ametlla mòlta
50 gr d'oli d'oliva suau
100 gr de sucre
3 ous
la ratlladura d'una llimona
1'5 cullerades petites de llevat químic
Passos a seguir:
Escalfem el forn a 180º amb calor a dalt i baix.
Batem l'oli i el sucre junts fins aconseguir una mescla esponjosa. Hi afegim els ous, d'un en un, mesclant bé. Afegim la pell de llimona, la farina i el llevat i mesclem. Finalment afegim l'ametlla mòlta i removem fins a integrar-ho tot.
Greixem un motlle desmuntable de 20 cm de diàmetre, hi fiquem la mescla i fornegem durant 30 minuts o fins que quan clavem una agulla aquesta surti neta.
Un cop fora del forn el deixem refredar una mica, desemmotllem i deixem sobre una reixeta fins que estigui del tot fred.
Recepta extreta de: Blog Teresa
Passos a seguir:
Escalfem el forn a 180º amb calor a dalt i baix.
Batem l'oli i el sucre junts fins aconseguir una mescla esponjosa. Hi afegim els ous, d'un en un, mesclant bé. Afegim la pell de llimona, la farina i el llevat i mesclem. Finalment afegim l'ametlla mòlta i removem fins a integrar-ho tot.
Greixem un motlle desmuntable de 20 cm de diàmetre, hi fiquem la mescla i fornegem durant 30 minuts o fins que quan clavem una agulla aquesta surti neta.
Un cop fora del forn el deixem refredar una mica, desemmotllem i deixem sobre una reixeta fins que estigui del tot fred.
Recepta extreta de: Blog Teresa
Guarda'm un troç que amb la ametlla i la llimona ratllada aixó ha d'estar suprem.
ResponEliminaPetons.
ResponEliminaEva, Fruit sec i cítric... una bona combinació de gustos¡¡
Salutacions Eva¡¡ :O)
ResponEliminaEva, Fruit sec i cítric... una bona combinació de gustos¡¡
Salutacions Eva¡¡ :O)
M'apunto a la farina d'ametlla! Els cócs amb ametlla m'encanten!
ResponEliminaPetonets, Eva!
Olga
Que bueno, con almendra me encanta como quedan los bizcochos, dan un sabor muy bueno y quedan muy jugosos, te ha quedado genial.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
L'atmella els hi dóna un gust genial! Perfecte Eva: quin esmorzar més bo! 😊
ResponEliminaPetons
L'ametlla m'encanta a qualsevol coca o dolç. T'ha quedat un bescuit delicios. Ara que vaig a fer-me un cafetet, m'en menjaría un bon troç. Bon cap de setmana
ResponEliminaAquesta és una d'aquelles receptes de "fons de cuina". Els cócs són fantàstic per a qualsevol hora, i la farina d'ametlla i dóna una textura i gust fantàstics.
ResponEliminaAquesta molla m'està cridant!!!! Petonarros!
ResponElimina