19 d’abril del 2016

Galetes integrals d'avena, avellanes i xocolata

La recepta d'avui és una de les que més vegades he fet a casa, i en realitat és una variació de la recepta de les Galetes d'avena, xocolata i nous però en versió més saludable gràcies a la utilització de farina integral i sucre de canya integral.

Espero que les proveu i us agradin tant com a nosaltres.






Ingredients:
1 ou
125 gr d'oli de girasol o d'oliva suau
100 gr de sucre de canya integral (herbolaris)
1 c/p d'extracte de vainilla
1/2 c/p de canyella en pols
1/2 c/p de sal
85 gr de farina integral
1/2 cullerada de llevat químic (tipus Royal)
100 gr de flocs d'avena
50 gr d'avellanes pelades i trossejades
50 gr de perles de xocolata

c/p = cullerada petita (cafè)

Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 180º.
En un bol hi posem l'ou, l'oli, el sucre, la sal, la canyella i la vainilla i ho mesclem bé amb un batedor manual, una cullera o amb les mans fins que estigui tot ben integrat.
Afegim a aquesta barreja la farina, el llevat, els flocs d'avena, les nous i la xocolata. Ho mesclem bé amb una cullera.
Folrem dues safates de forn. Amb les mans humides agafem porcions de massa i en fem boles de la mida d'una nou. Les fiquem sobre la safata, una mica separades entre sí, i les aixafem una mica amb els dits.
Les fornegem durant 16-18 minuts, depenent de com ens agradin de torrades. Les traiem del forn i les deixem sobre la safata durant 5 minuts abans de moure-les a una reixeta perquè acabin de refredar-se.

Unes galetes delicioses, cruixents i que us ompliran d'energia!

17 comentaris:


  1. Eva; Unes galetes d'aquelles, que mentrestant estem "penjant" alguna que altre recepta van molt bé per anar menjant-les.Molt saludables.
    Salutacions Eva¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Unes galetes que m'agraden perque no porten mantega i queden cruixents.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta! en prenc nota perquè les galetes tipus cookie casolanes m'encanten! una abraçada

    ResponElimina
  4. Fan molt bona pinta, i em sembla una opció ideal per esmorzar o berenar!
    Que vagi bé! Clara

    ResponElimina
  5. Tenen molt bona pinta, mira que els cocs amb oli em semblen genials però les galetes mai em queden com m'agraden. Haurem de provar amb aquesta recepta!
    Petons
    palmira

    ResponElimina
  6. M'has fet venir ganes de fer galetes! Tinc tots els ingredients!
    Petonets, Eva!
    Olga

    ResponElimina
  7. Tenen una pinta extraordinària Eva!😀 M'agraden les galetes 'sanes' 😉 Perquè en podem menjar més amb menys remordiments!!
    Petons guapíssima!!

    ResponElimina
  8. Pinten estupendes...i si a més són sanes...quan me'n faci un bon tip ho faré amb la consciència ben tranquila!!! Petonarros!

    ResponElimina
  9. Me encanta, tiene una pinta fantástica...riquísimo!!

    ResponElimina
  10. ¡Interesante blog! Espero poder leer más contenido vuestro. ¡Me ha gustado mucho!

    ResponElimina
  11. Muy chulo el artículo, contiene información muy interesante, gracias por tu interés.

    ResponElimina
  12. Hace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.

    ResponElimina
  13. te explicas perfectamente, cada semana estoy atenta para ver si subís contenido nuevo.

    ResponElimina
  14. Te acabo de descubrir !!!! tienes un blog muy guay;gracias por compartirlo con nosotros.

    ResponElimina