La recepta d'avui és una de les que més vegades he fet a casa, i en realitat és una variació de la recepta de les Galetes d'avena, xocolata i nous però en versió més saludable gràcies a la utilització de farina integral i sucre de canya integral.
Espero que les proveu i us agradin tant com a nosaltres.
Ingredients:
1 ou
125 gr d'oli de girasol o d'oliva suau
100 gr de sucre de canya integral (herbolaris)
1 c/p d'extracte de vainilla
1/2 c/p de canyella en pols
1/2 c/p de sal
85 gr de farina integral
1/2 cullerada de llevat químic (tipus Royal)
100 gr de flocs d'avena
50 gr d'avellanes pelades i trossejades
50 gr de perles de xocolata
c/p = cullerada petita (cafè)
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 180º.
En un bol hi posem l'ou, l'oli, el sucre, la sal, la canyella i la vainilla i ho mesclem bé amb un batedor manual, una cullera o amb les mans fins que estigui tot ben integrat.
Afegim a aquesta barreja la farina, el llevat, els flocs d'avena, les nous i la xocolata. Ho mesclem bé amb una cullera.
Folrem dues safates de forn. Amb les mans humides agafem porcions de massa i en fem boles de la mida d'una nou. Les fiquem sobre la safata, una mica separades entre sí, i les aixafem una mica amb els dits.
Les fornegem durant 16-18 minuts, depenent de com ens agradin de torrades. Les traiem del forn i les deixem sobre la safata durant 5 minuts abans de moure-les a una reixeta perquè acabin de refredar-se.
Unes galetes delicioses, cruixents i que us ompliran d'energia!
ResponEliminaEva; Unes galetes d'aquelles, que mentrestant estem "penjant" alguna que altre recepta van molt bé per anar menjant-les.Molt saludables.
Salutacions Eva¡¡ :O)
Unes galetes que m'agraden perque no porten mantega i queden cruixents.
ResponEliminaPetons.
Quina bona pinta! en prenc nota perquè les galetes tipus cookie casolanes m'encanten! una abraçada
ResponEliminaFan molt bona pinta, i em sembla una opció ideal per esmorzar o berenar!
ResponEliminaQue vagi bé! Clara
Tenen molt bona pinta, mira que els cocs amb oli em semblen genials però les galetes mai em queden com m'agraden. Haurem de provar amb aquesta recepta!
ResponEliminaPetons
palmira
M'has fet venir ganes de fer galetes! Tinc tots els ingredients!
ResponEliminaPetonets, Eva!
Olga
Tenen una pinta extraordinària Eva!😀 M'agraden les galetes 'sanes' 😉 Perquè en podem menjar més amb menys remordiments!!
ResponEliminaPetons guapíssima!!
Pinten estupendes...i si a més són sanes...quan me'n faci un bon tip ho faré amb la consciència ben tranquila!!! Petonarros!
ResponEliminaMe encanta, tiene una pinta fantástica...riquísimo!!
ResponEliminame llevo la idea para casa
ResponEliminabesitos ¡¡
¡Interesante blog! Espero poder leer más contenido vuestro. ¡Me ha gustado mucho!
ResponEliminaMuy chulo el artículo, contiene información muy interesante, gracias por tu interés.
ResponEliminaHace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.
ResponEliminaComprendido, lo haré así.
ResponEliminaMil gracias!!!
te explicas perfectamente, cada semana estoy atenta para ver si subís contenido nuevo.
ResponEliminaTe acabo de descubrir !!!! tienes un blog muy guay;gracias por compartirlo con nosotros.
ResponEliminaMuchas gracias.
ResponElimina