Pàgines
▼
13 d’octubre del 2016
Pastís de formatge i móres
Continuo sense agafar el ritme amb el blog, clar que la meva cuina tampoc està molt productiva últimament... Així que de moment estiraré d'algunes receptes pendents que tinc per publicar. Aquest pastís de formatge i móres no és pas una recepta lleugera, però si el feu em donareu la raó en que val la pena cada caloria que us portareu a la boca, queda un pastís súper cremós i suau!
Ingredients:
750 gr de formatge d'untar
125 gr de sucre llustre
40 gr de Maizena
3 ous XL
300 ml de nata per muntar
1 vaina de vainilla
225 gr de móres
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 180 graus.
En un bol gran hi fiquem el formatge d'untar, el sucre llustre i la Maizena i ho batem fins a aconseguir una mescla cremosa. Hi afegim els ous, d'un en un, i els integrem bé. Fem el mateix amb la nata.
Obrim la vaina de vainilla, en traiem les llavors i les afegim també a la mescla, remenant bé.
Greixem un motlle de 22 cm i hi aboquem la mescla, repartim per sobre les móres, podem enfonsar-ne algunes una mica i les altres deixar-les més a la superfície.
Fornegem durant 50-60 minuts o fins que al clavar-li una agulla aquesta surti neta.
Un cop fora del forn la deixem refredar totalment sobra una reixeta i després la fiquem a la nevera fins al moment de servir-la.
Una recepta més de pastís de formatge, i encara en tinc dues més pendents de publicar! espero que us agradi tant com a mi ;)
** Recepta extreta de: Mi recetario por Elena Pilar
ResponEliminaEva; La teva producció és poc productiva, però quant t'hi poses, bé val la pena fer-ho amb aquest pastís de formatge i móres que sé que són els teus preferits.
Salutacions Eva¡¡ :O)
M'agraden tots els pastissos de formatge. Amb les mores ha de ser una combinació molt bona.
ResponEliminaPetons.
Per un pastís de formatge sempre val la pena, veritat???
ResponEliminaClara
Definitivament....la reina dels pastissos de formatge!
ResponEliminaPel que expliques del ritme de cuina....a vegades passa i no saps per què. Ja et tornarà la productivitat!
Petonets,Eva!
Olga
Ostres, un altre pastís de formatge?! Sens dubte les teves postres favorites, oi?
ResponEliminaTotes m'encanten i això de ser productiva no té cap interés, el blog es fa per plaer i no per obligació, oi?!
Petons i bon cap de setmana,
Palmira
Hi han vegades que no s'han de contar les calories! I en el cas dels pastissos de formatge -igual que amb els de xocolata- aquesta regla no es pot infringir! Seria un pecat!! Petonets!
ResponEliminaHe sentit formatge i móres??? A mi, amb aquesta combinació, ja poden venir les calories que vulguin que seran moooolt ben acollides! Petonarros!
ResponEliminaNo se ben bé com es això pero es veritat que el sucre llustre dóna una textura diferent a la del sucre sense moldre. Es fon a la boca, la pinta d'aquest pastís... al meu pare se li estaría caient la baba al teclat. A mi m'agrada quan les fruites s'enfonzen i te les trobes pel mig del pastís :P
ResponEliminaIdò ja som dues que no agafam el ritme, jo no tenc moltes ganes de cuina y vaig tirant de coses pendents, hahahahaha...
ResponEliminaJo som una fanática dels pastissos de formatge, aquest te una pinta espectacular. Muaks
Que delicia de tarta querida amiga, y como me tomaba un buen trozo para merendar, tiene que estar deliciosa me alegro volver por aqui. Mil besicos cielo
ResponEliminaPotent ho és...però bo tambééééééé!!!!
ResponEliminaPnts
Glòria
Ja tinc idea per portar divendres a la feina :)!! Te la robo amb el teu permís, ja et diré què tal :P
ResponElimina