Pàgines

7 de març del 2017

Crestes de tonyina {al forn}

Avui toca un aperitiu molt fàcil i que agrada a tothom, unes crestes de tonyina, ou dur i tomàquet. Si encara sou dels que les compreu congelades... animeu-vos a fer la versió casolana i veureu que per molt poc esforç teniu un resultat genial i molt més saludable, perquè a més les courem al forn.






Ingredients (16 unitats):
1 paquet d'obleas de La Cocinera
2 ous durs
4 llaunes petites de tonyina al natural
1 ceba
1 gra d'all
salsa de tomàquet fregit

per pintar-les: llet o ou

Passos a seguir:
Tallem l'all i la ceba ben petits i els sofregim en una paella a foc lent fins que transparentin. Incorporem la tonyina ben escorreguda, i continuem la cocció 2 minuts, moment en què afegim els ous durs picats i la salsa de tomàquet, la suficient perquè quedi una massa lligada i no molt espessa.

Farcim cada cresta amb una cullerada d'aquesta mescla i les tanquem fent pressió amb una forquilla perquè no se'ns escapi el farciment al moment de coure-les. Les pintem amb llet o ou batut i les fornegem a 180º durant uns 20 minuts.

Si us agrada aquest tipus d'aperitiu al blog també hi trobareu les Crestes d'escalivada i formatge, delicioses!

6 comentaris:

  1. Les casolanes estàn ben farcides, perque les comprades la tonyina s'ha d'imaginar.
    Molt bones al forn.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Aquestes són les de tota la vida...les de la mama. Boníssimes! I al forn encara més saludables.

    ResponElimina
  3. són les que més m'agraden!!! I al forn encara més! Tot i que a casa em donen una mica de feina perque oblees no n'hi han!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  4. Perfectes al forn!!! Recepta 10 :) M'agrada i fetes a casa sempre pots fer-les completament al teu gust.
    Petons guapa!

    ResponElimina
  5. M'ho poses difícil!! No sabria quina elegir: tonyina o formatge i escalivada.....Saps què...m'emporto les dues!! Petonets!

    ResponElimina