Pàgines

14 de desembre del 2018

Torrades amb brandada de bacallà

Divendres de proposta salada! avui toca una brandada de bacallà, que podreu utilitzar per farcir uns pebrots, per fer uns gotets d'aperitiu o simplement per untar-la sobre una torrada com hem fet nosaltres.

No n'havia fet mai i no sé perquè pensava que era difícil, però res més lluny de la veritat, és fa en un moment i queda boníssima. A més es pot guardar uns dies a la nevera en un recipient hermètic, així que és ideal per si necessiteu avançar feina i no voleu estar fins l'últim moment a la cuina. Se suma doncs als 8 aperitius (que pots preparar amb antelació) que tantes visites està rebent aquests últims dies, sembla que hi ha força gent planificant menús nadalencs ;)






Ingredients:
250 gr de bacallà esqueixat i dessalat
25 gr de llet
2 alls grans
100 gr d'oli d'oliva suau 
pebre negre mòlt
caiena mòlta

llesques de pa tallades fines

Passos a seguir (Thermomix):
Fiquem l'oli, els alls pelats i sencers, i un polsim de pebre i caiena al vas i programem 6 min / vel. Varoma / vel 3'5. Incorporem el bacallà i programem 1 min / vel. Varoma / vel 4. Continuem triturant 1 min / vel progressiva 4-6. Afegim la llet al vas i mesclem 10 seg / vel 6. Ha de quedar una mescla totalment homogènia. Retirem la brandada a un recipient.

Folrem una safata de forn amb paper sulfuritzat i repartim per sobre torrades de pa. Untem amb brandada i les fiquem al forn, en mode grill, fins que comenci a daurar-se. Servim immediatament.

** Recepta adaptada de: Cookinando.

2 comentaris:

  1. La brandada de bacallà em té el cor robat. Sempre l'he comprada però ara ja sé on tinc una recepta. Aviam si m´animo perquè m'imagino que encara m´agradarà molt més. És tant deliciosa amb la torrada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina!! doncs prova a fer-la, perquè és facilíssima i queda bona bona!! aquesta recepta es queda a casa per repetir i repetir, petonets!

      Elimina