Pàgines

9 d’abril del 2019

Arròs de coliflor

L'arròs de coliflor és una alternativa més lleugera que l'arròs tradicional, nosaltres l'acostumem a fer com a acompanyament dels dinars del dia a dia, i així també tenim una nova manera de menjar aquesta verdura. Fer-la és molt fàcil i es conserva perfectament en un tàper hermètic a la nevera durant dos o tres dies.




Ingredients:
400 gr de coliflor (una coliflor mitjana)
oli, sal i pebre

Passos a seguir (thermomix):
Separem les flors de la coliflor, rebutgem els troncs, i les netegem bé. Tot seguit les assequem, és molt important que estiguin ben seques abans de fer la recepta. Podem netejar-les amb antelació i deixar-les reposant en un escorredor o bé assecar-les amb un drap.

Ratllem la coliflor 5 seg / vel. 5 / gir. esquerre.
Fiquem una mica d'oli en una paella i saltegem la coliflor durant 2 minuts a foc fort i 5 minuts a foc suau, tot remenant contínuament. La salpebrem al gust i llestos!

Passos a seguir (tradicional):
Separem les flors de la coliflor, rebutgem els troncs, i les netegem bé. Tot seguit les assequem, és molt important que estiguin ben seques abans de fer la recepta. Podem netejar-les amb antelació i deixar-les reposant en un escorredor o bé assecar-les amb un drap.

Ratllem la coliflor amb un ratllador de forat ample, hem d'aconseguir que la coliflor tingui aproximadament la mida dels grans d'arròs.
Fiquem una mica d'oli en una paella i saltegem la coliflor durant 2 minuts a foc fort i 5 minuts a foc suau, tot remenant contínuament. La salpebrem al gust i llestos!

2 comentaris:

  1. Sempre em sorprèn aquest arròs tot i que a casa mai tindrà tant d'èxit com l'arròs de debò ;o)
    Petons
    Palmira

    ResponElimina