Pàgines

17 de maig del 2020

Mandonguilles amb salsa de xampinyons

Les mandonguilles m'agraden força, però sempre em fa mandra fer-ne... Avui, però, me l'he espolsada i a fer boletes!

Trobareu vàries propostes de mandonguilles al blog, les d'avui fetes al forn enlloc de fregides, i acompanyades amb salsa de xampinyons.






Ingredients:

Per les mandonguilles:

500 gr de carn picada (meitat porc, meitat vedella)
2 grans d'all
julivert
1 ou
la molla d'una llesca de pa amarada amb llet
sal i pebre
farina

Per la salsa:

250 gr de xampinyons
100-150 ml de caldo de verdures
1 ceba
1 vas petit de vi ranci (o vi blanc)
oli, sal i pebre

Passos a seguir:

En un bol fiquem la carn, l'all i el julivert picats, el pa remullat amb la llet i l'ou fresc. Ho mesclem tot bé, ho salpebrem i ho deixem reposar durant 20 minuts.
Passat aquest temps donem forma a les mandonguilles, les enfarinem i les fornegem 12-15 minuts a 190º. Les reservem.

En una cassola sofregim la ceba trossejada. Passats uns 8 minuts hi afegim els xampinyons tallats a quarts i continuem la cocció uns 4 minuts més. Afegim el vas de vi, deixem reduir, incorporem el caldo i les mandonguilles, salem al gust i coem 20 minuts.

No us oblideu del pa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada