Pàgines

20 d’octubre del 2021

Pollastre Hasselback

En la línia de les últimes receptes la d'avui és una proposta fàcil, ràpida i saludable. Per aquest estil coneixem les patates hasselback, que són una guarnició d'origen suec que es caracteritzen per un tall tipus acordió que facilita l'entrada dels sabors a la patata.

Avui fem el mateix però amb uns pits de pollastre, per menjar-lo d'una manera una mica més lluïda que a la planxa o arrebossat.





Ingredients:
  • 2 pits de pollastre grans
  • mozzarella (fresca o ratllada)
  • 1 tomàquet
  • sal, pebre i espècies al gust

Passos a seguir:

Escalfem el forn a 180º.

Netegem els pits de pollastre de possibles pells i nervis. Els hi fem uns talls per la part curta, sense arribar a baix de tot, cada 1/5 cm aproximadament.

Salpebrem amb sal i pebre. 

Tallem el tomàquet i la mozzarella a rodanxes. Omplim els talls amb aquests ingredients i acabem afegint espècies al gust. Jo aquest cop he ficat espècies mediterrànies de la Saboreanda, i ens ha encantat el toc.


Fornegem entre 30 i 40 minuts, depenent de la mida dels pits.

1 comentari:

  1. Una versió excel.lent, s'assembla molt al que li diuen aqui al estil Orloff. A més el pit de pollastre ha de quedar més sucòs, oi?
    Una abraçada,
    Palmira

    ResponElimina