Pàgines

12 de setembre del 2022

Tapenade d'olives negres i tomàquets secs

Força mesos després de la meva última publicació torno amb intenció de passar per aquí més sovint, a veure si aconsegueixo treure una mica de temps per fer-ho i compartir receptes que vaig provant, perquè tot i que a un altre ritme la cuina no para.

La proposta d'avui és una d'aquestes súper senzilles, que es fa en un moment i no necessita gaires ingredients. El resultat el podeu menjar en un aperitiu, untar-lo en un sandvitx per fer-ho més gustós o fins i tot utilitzar-ho com a salsa per la pasta!





Ingredients:
  • 1 gra d'all
  • 125 g d'olives negres
  • 7 tomàquests secs, en oli d'oliva
  • 2 c/s d'oli d'oliva
  • sal
  • flocs de caiena

Passos a seguir:

Poseu tots els ingredients al vas de la batedora i tritureu bé fins a obtenir una mescla homogènia. 
Es pot consumir directament o guardar a la nevera ben tapat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada