Aquest bescuit de poma al rom és un clàssic a casa dels meus pares i agrada molt a tothom. És un bescuit bastant pla i aromàtic gràcies al toc del rom.
Ideal com a postres acompanyat d'una bola de gelat de vainilla o a mitja tarda per acompanyar un cafè o infusió. Ara que comença a refrescar no us sembla un bon pla?
Ingredients:
- 150 g de farina
- 150 g de sucre
- 100 g de mantega a temperatura ambient
- 2 ous
- 1 c/c de llevat químic
- 2 pomes
c/c: culleradeta de cafè
Passos a seguir:
En un bol fiquem el sucre i els ous i mesclem bé amb unes varetes manuals. Afegim la mantega i l'integrem. Tamissem la farina i el llevat i els afegim a poc a poc al bol, mentre seguim mesclant fins a botenir una massa fina. Bolquem aquesta mescla en un motlle de 24 cm de diàmetre greixat.
Netegem les pomes, les pelem opcionalment, les tallem a làmines fines i les repartim per sobre de la massa. Empolvorem amb una mica de sucre per sobre.
Escalfem el forn a 180º i fornegem uns 25-30 minuts o fins que quan clavem una agulla aquesta surti neta. Tot just al treure'l del forn reguem per sobre amb un raig de rom.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada