Pàgines

5 d’octubre del 2024

Bescuit de poma al rom

Aquest bescuit de poma al rom és un clàssic a casa dels meus pares i agrada molt a tothom. És un bescuit bastant pla i aromàtic gràcies al toc del rom.

Ideal com a postres acompanyat d'una bola de gelat de vainilla o a mitja tarda per acompanyar un cafè o infusió. Ara que comença a refrescar no us sembla un bon pla?



Ingredients:

  • 150 g de farina
  • 150 g de sucre
  • 100 g de mantega a temperatura ambient
  • 2 ous
  • 1 c/c de llevat químic
  • 2 pomes
c/c: culleradeta de cafè


Passos a seguir:

En un bol fiquem el sucre i els ous i mesclem bé amb unes varetes manuals. Afegim la mantega i l'integrem.  Tamissem la farina i el llevat i els afegim a poc a poc al bol, mentre seguim mesclant fins a botenir una massa fina. Bolquem aquesta mescla en un motlle de 24 cm de diàmetre greixat.

Netegem les pomes, les pelem opcionalment, les tallem a làmines fines i les repartim per sobre de la massa. Empolvorem amb una mica de sucre per sobre.

Escalfem el forn a 180º i fornegem uns 25-30 minuts o fins que quan clavem una agulla aquesta surti neta. Tot just al treure'l del forn reguem per sobre amb un raig de rom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada