Som-hi!
Ingredients (3 persones):
3 pebrots mitjans
250 gr de carn picada (jo he ficat llonganissa trossejada ben petita)
1 ceba
1/2 carabassó petit
1 vaset de vi blanc
salsa de tomàquet casolana
oli, sal i pebre
formatge ratllat per gratinar
Passos a seguir:
En una safata de forn hi fiquem un parell o tres de cullerades de la salsa de tomàquet i l'estenem bé. A sobre hi fiquem els pebrots nets i tallats longitudinalment.
Per a preparar el farciment tallem la ceba i el carabassó a trossets petits, i els sofregim en una paella amb dos cullerades d'oli a foc lent. Quan la ceba es torni transparent, hi afegim la carn, ho salpebrem i deixem que es cuini uns minuts. Quan estigui gairebé feta hi afegim el vi i deixem reduir durant 8-10 minuts.
Finalment afegim salsa de tomàquet, la justa perquè la barreja s'homogeneïtzi, unes 4 o 5 cullerades aproximadament. Farcim els pebrots, els empolvorem amb el formatge de gratinar i els fiquem al forn a 180º amb calor a dalt i baix durant uns 40 minuts.
Uns pebrots molt sabrosos i fàcils de fer, així que com que encara no fa massa calor animeu-vos a ficar el forn en marxa!
Que booooons Eva. Es prebes ens agraden molt a casa. Aquesta recepte es fabulosa, pocs ingredients i un resultat espectacular. Una abraçada forta!!!
ResponEliminaVal la pena encendre el forn veient aquests pebrots farcits. Encara que triguin una mica a fer-se son ben fàcils i gustosos.
ResponEliminaPetons.
Han de ser boníssims Eva! I m'encanten les coses al forn ja que no importa el que triguin: el forn va fent sol i nosaltres podem anar fent altres coses! :)
ResponEliminaPetons
Eva t'han quedat xulíssims! A vegades les millors receptes surten de mirar que tenim per la nevera! un petó maca
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
QUIN BON ASPECTE EVA!!!
ResponEliminaUn bon entreteniment per començar vacances.
Que disfrutis del que queda de setmana xata.
UNA ABRAÇADETA :))))
Me encanta la propuesta ... y así presentado con ese colorido me encanta !!!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Que ricos que se ven, me parecen deliciosos, y con ese relleno!!! Son duda para repetir, que buenos!!
ResponEliminaUn abrazo!!
Aquesta recepta ja t'entra per la vista! Quin "colorido"! Només mirar-la se't fa la boca aigua! Petons!
ResponElimina