Pàgines

18 d’agost del 2014

Gelat de xocolata i cookies {geladora}

Per als qui sigueu llaminers de mena us recomano que us doneu un tomb pel blog Ensucrat, on la Mònica, des de Girona, ens proposa tota mena de delícies i a més molt ben explicades i amb fotografies del pas a pas!

No fa massa vaig veure publicat aquest gelat que us porto avui i vaig dir que ja era hora de treure la pols a la geladera i estrenar-la. Abans del gelat, però, faig fer el sucre invertit que em feia falta i que penso provar en moltes altres receptes. No és una recepta baixa en calories... però si que és molt estiuenca ;-)




Agafeu el davantal!

Ingredients:
250 gr de xocolata negra
100 gr de sucre llustre
2 cullerades grans de sucre invertit
2 ous
400 ml de nata
2 iogurts grecs
6 galetes tipus cookies
50 gr de perles de xocolata

Passos a seguir:
Fonem la xocolata al bany maria, la passem a un bol gran i hi afegim el sucre llustre i barregem. Tot seguit incorporem els ous i el sucre invertit i remenem fins a homogeneïtzar la mescla. Deixem refredar aquesta mescla i mentrestant muntem la nata. Quan estigui gairebé llesta hi afegim els iogurts i continuem batent amb les varilles elèctriques.

Ara afegirem aquesta mescla de nata i iogurts a l'anterior, a poc a poc i de forma suau, amb moviments envoltants. Ja només falta ficar la mescla a la geladora i deixar-la durant uns 40 minuts. Quan faltin uns 5 minuts hi afegim les cookies trossejades i les perles de xocolata.

Un cop passat aquest temps, fiquem el gelat en un recipient i el deixem al congelador durant almenys 3h.

Què us ha semblat? fa salivera, oi?

13 comentaris:

  1. Quin gelat més temptador, ha de ser deliciós Eva! Un petó!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Amb tots aquests ingredients, aquest gelat deu estar de fábula!!!
    Bon día tinguis preciosa :)))

    ResponElimina
  3. A qui no li agrada el gelat de xocolata??? A mí m'encanta. És dels meus preferits :)
    petons

    ResponElimina
  4. Moltíssimes gràcies Eva per la menció! T'ha quedat esplèndid...i com tu insinues...a l'estiu...amb el tema gelats...no s'han de mirar les calories! Petonarros!

    ResponElimina
  5. ¡Qué rico! Es una lástima que tenga tantas calorías y solo puedan tomarse estas cosas muy de vez en cuando.
    Un saludo :)

    ResponElimina
  6. Éss una recepta boníssima i no passa res perquè no sigui del tot sana, és perfecte per l'estiu, que boooo!

    Petons!

    ResponElimina
  7. La verdad que viendo como te ha quedado poco importan las calorias jejeje, tiene que ser un bocado especial, de lo mas chocolateado y rico, me ha encantado querida amiga. Mil besicos cielo

    ResponElimina
  8. La Mònica té uns gelats espectaculars!!! A tu t'ha degut quedar......boníssim!!!
    Petons, Eva!!!
    Olga

    ResponElimina
  9. Que bueno, me comería uno ahora mismo.

    ResponElimina
  10. Madre mía que delicia, para empezar y no dejar nada!!

    Besos!
    http://bakelosophy.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  11. Con el bochorno que hace por aqui te juro que me tomaba un helado de estos sin pensármelo dos veces, ya sé que no son horas pero hija de mi vida que ganitas de meterte la cucharilla.

    Besinesss

    ResponElimina
  12. Me encanta el helado de chocolate, te ha salido muy cremoso y seguro que sabe a gloria. Tomo nota de la receta, pues me gusta comer helado todo el año.

    Besos!!

    ResponElimina