Pàgines

20 de juny del 2016

Paté de pebrot escalivat

La recepta d'avui és perfecta per a tenir com a fons de rebost. Podeu utilitzar-la tant per sucar unes torradetes per l'aperitiu com per a salsa d'un bon plat de pasta i si l'envaseu en pots petits i els coieu al bany maria en podeu fer més quantitat i gaudir-ne quan més us vingui de gust. Ha estat un gran descobriment que he trobat al blog Tasta Rutes ;)






Ingredients:
2 pebrots vermells escalivats
1 grapat d'ametlles torrades
1 cullerada petita de sal en escames
2 cullerades soperes d'oli d'oliva

Passos a seguir:
Fiquem tots els ingredients en un pot i els triturem bé amb la batedora.
Tastem, rectifiquem de sal si fa falta i repartim el paté en pots de vidre.

Si els voleu envasar al buit cal que els pots siguin esterilitzats i un cop plens i ben tancats els fiquem en una olla coberts d'aigua i els bullim durant uns 20-25 minuts.




14 comentaris:

  1. Un paté de luxe ! També quedaria molt bé per sucar pà per uns entrepans differents... Una idea fantàstica, l'he guardat que quan arrivin pebrots locals i bé de preu serà el moment d'estrenar-la!
    Petons i bona setmana
    Palmira

    ResponElimina
  2. la barreja d'atmetlla i pebrot ha de ser brutal!! com dius, és un paté que hauriem de tenir tots al rebost, perquè combina amb molts ingredients!! bona idea! petons

    ResponElimina
  3. Només pel color ja diu menja'm!!! bona revetlla! petó

    ResponElimina
  4. Aquest paté l'he de provar! Quina bona pensada, segur que està boníssim!

    ResponElimina
  5. Es veu una textura molt uniforme i un color molt maco. Portant ametlles segur que es ben bo.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Jo en faig un de molt semblant, el vaig aprendre de les noies d'Els Fruits Saborosos. M'apunto el toc de l'ametlla torrada!
    Gràcies per compartir la recepta!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  7. Quina pinta i quin color!!! A casa ens encanta el pebrot escalvat, així que haurem de probar aquest paté si o si!!!

    ResponElimina
  8. El pebrot escalivat me'l menjo a cullerades, o sigui que aquesta recepta de paté me l'emporta, amb el teu permís, per fer-la a casa. Petonets!

    ResponElimina
  9. Sóc fan de les conserves o sigui que ja n'he pres bona nota! necessitaré un rebost més gran jajaja una abraçada

    ResponElimina
  10. Mareta meva!!! Quina cosa mes bona. M'encanta aquest paté. No l'he fet mai pero vist lo vist, sé que m'agraderà molt. Que passis un bon cap de setmana

    ResponElimina
  11. Aquest paté estarà a la nostra taula en la pròxima festa gastronòmica!!!! Quina cosa més bona!!! Petonarros!

    ResponElimina
  12. Doncs m'agrada!! I molt fàcil de fer! Em sembla que serem uns quants que començarem a escalivar pebrots aviat! ;)
    Petons reina!

    ResponElimina
  13. Bo¡
    No sabia que fer dels pebrots i mira, ja tinc uns quants pots de paté per esmorzar.
    Moltes gràcies per la recepta. Senzillament genial.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una bona recepta per reaprofitar-los oi? Espero que els gaudeixis ;)

      Elimina