Pàgines

5 de febrer del 2013

Carxofes saltejades

Ja tenim aquí una altra col·laboració i altre cop d'una companya de feina. L'Anabel ens ha preparat una recepta amb productes de temporada, molt senzilla i de ben segur boníssima! Jo ja tinc les carxofes a la nevera per fer-la... a veure qui més s'hi anima!!


Ingredients per a 2 persones:





4-6 carxofes
1 llimona
4 alls
Julivert
Sal, oli

Passos a seguir:
Rentem les carxofes, tallem les puntes i eliminem les fulles exteriors. Tallem les carxofes a la
meitat i les bullim, amb la llimona tallada per a que no perdin el seu color natural, amb aigua i
sal durant uns 10 o 15 minuts.
Mentrestant podem tallar els alls a làmines i fregir-los a la paella amb un raig d’oli. Quan
estiguin daurats, afegim les carxofes que prèviament hem escorregut. Les fregirem primer per
l’exterior i després pel cor.
Tirem una mica de julivert per sobre les carxofes 2 minuts abans de retirar del foc. I llestos!

És una recepta senzilla, herència de la meva mare, i que pot servir tant com a entrant com per acompanyar carn. Espero que us agradi!

Ho han fet...

Gemma MG

Eva

4 comentaris:

  1. Jo encara no les he provades, però segur que les faig perquè han d'estar boníssimes!

    ResponElimina
  2. Jo també les penso fer ben aviat!! :)

    ResponElimina
  3. Ja les he fet!!! molt bones!! A veure si pujo la foto ;-)

    ResponElimina