Ingredients per a 2 persones:
4-6 carxofes
1 llimona
4 alls
Julivert
Sal, oli
Rentem les carxofes, tallem les puntes i eliminem les fulles exteriors. Tallem les carxofes a la
meitat i les bullim, amb la llimona tallada per a que no perdin el seu color natural, amb aigua i
sal durant uns 10 o 15 minuts.
Mentrestant podem tallar els alls a làmines i fregir-los a la paella amb un raig d’oli. Quan
estiguin daurats, afegim les carxofes que prèviament hem escorregut. Les fregirem primer per
l’exterior i després pel cor.
Tirem una mica de julivert per sobre les carxofes 2 minuts abans de retirar del foc. I llestos!
És una recepta senzilla, herència de la meva mare, i que pot servir tant com a entrant com per acompanyar carn. Espero que us agradi!
Ho han fet...
Gemma MG |
Eva |
Segur que estan boníssimes!
ResponEliminaJo encara no les he provades, però segur que les faig perquè han d'estar boníssimes!
ResponEliminaJo també les penso fer ben aviat!! :)
ResponEliminaJa les he fet!!! molt bones!! A veure si pujo la foto ;-)
ResponElimina