Ens proposa uns bombons molt fàcils de fer i que per força han d'estar de vici! Jutgeu vosaltres mateixos!
Ingredients per uns 30 bombons:
1 rajola de xocolata negra fondant (200 gr.)
30 avellanes torrades
30 ametlles torrades
30 pinyons
30 festucs
30 panses
15 nous (partides per la meitat)
Podem canviar, treure o afegir algun ingredient segons els nostres gustos (ex: trossets de fruita confitada)
Passos a seguir:
Fonem la xocolata al microones (no fer-ho tot de cop).
Anem fent els bombons amb una cullereta damunt una safata plana folrada amb paper d’alumini.
Al damunt de cada bombó enganxem els diferents fruits secs.
Deixem que es refredin i els guardem en una capsa o en una llauna i se'ns aguanten per varies setmanes... sinó ens els acabem abans! ;-)
Gràcies Mercè per la teva col·laboració!
Ho han fet...
Gemma |
Eva |
Quina bona pinta!!!
ResponEliminaM'encanten i són tan fàcils de fer que també hi poden col·laborar els menuts de casa.
Si Judith, tens a casa una ajudanta en potència!! Segur que s'ho passa bomba fent-los!
EliminaSembla fàcil ^^
ResponEliminaEli, són força fàcils i molt resultons, val la pena provar a fer-los!
EliminaNo crec que els guardeu molt de temps, segur que volen!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Doncs no, estan boníssims!! I gràcies a vosaltres :)
EliminaQuina proposta més xula, la xocolata i els fruits secs lliguen molt. I la presentació està molt bé.
ResponEliminaSí, és una combinació que està boníssima! només tenen un problema... volen!! ;)
EliminaHola noies! moltíssimes gràcies per participar a Memòries d'una cuinera amb aquests bombons tan bons!!! petonets
ResponEliminaGràcies a tu pel teu comentari!
EliminaHe donat una volteta pel teu blog i mmm!!!! genial!!! igual que els bombons-rosa, quina pinta!!!!!
Ens llegim! ;)
Gràcies Judith!! :)
Elimina