Base de pizza fresca (marca Buitoni o qualsevol altra)
400 ml de nata per cuinar
1 ou
1 Ceba mitjana
100 gr. de xampinyons laminats
75 gr. de tires de bacon
Oli
Formatge emmental ratllat
Orenga
Passos a seguir:
Estirem la massa de la pizza per a que quedi més fineta i la posem en un motlle amb vores prèviament untat amb mantega, per tal que no s’hi enganxi la massa.
Tallem la ceba a tires fines i la posem a sofregir en una paella.
Quan la ceba comença a sofregir, hi afegim els xampinyons.
Al cap de poca estona, hi afegim les tires de bacon i ho sofregim tot junt.
En un bol, barregem l’ou, la nata, el formatge ratllat al gust i l’orenga.
Un cop tenim el sofregit llest, el repartim per damunt de la massa, intentant que no hi caigui gaire oli, i hi afegim la mescla de l’ou i la nata.
Posem el motlle al forn a uns 200 ºC uns 20 minuts, fins que la quiche s’hagi daurat una mica per damunt.
És una recepta genial tant per sopar com per ficar com aperitiu. A més, queda perfecte també si es menja passades unes hores o fins i tot l'endemà, així que si teniu gent a sopar no us cal anar amb presses d'última hora ;-)
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada