Pàgines

12 de febrer del 2013

Quiche de bacon, xampinyons i ceba

Arriba la 3a col·laboració altra vegada de mans d'una companya de feina, la Gemma, i és que aquestes companyes són d'allò més col·laboradores!! Ens encanta!! I aquest cop si que us puc dir que aquesta recepta és de les que triomfen, jo ja vaig demanar-li el primer cop que vaig provar-la i l'he feta vàries cops, així que preneu nota!!

Ingredients bàsics:
Base de pizza fresca (marca Buitoni o qualsevol altra)
400 ml de nata per cuinar
1 ou
1 Ceba mitjana
100 gr. de xampinyons laminats
75 gr. de tires de bacon
Oli
Formatge emmental ratllat
Orenga 

Passos a seguir:
Estirem la massa de la pizza per a que quedi més fineta i la posem en un motlle amb vores prèviament untat amb mantega, per tal que no s’hi enganxi la massa.
Tallem la ceba a tires fines i la posem a sofregir en una paella.
Quan la ceba comença a sofregir, hi afegim els xampinyons.
Al cap de poca estona, hi afegim les tires de bacon i ho sofregim tot junt.
En un bol, barregem l’ou, la nata, el formatge ratllat al gust i l’orenga.
Un cop tenim el sofregit llest, el repartim per damunt de la massa, intentant que no hi caigui gaire oli, i hi afegim la mescla de l’ou i la nata.
Posem el motlle al forn a uns 200 ºC uns 20 minuts, fins que la quiche s’hagi daurat una mica per damunt.



És una recepta genial tant per sopar com per ficar com aperitiu. A més, queda perfecte també si es menja passades unes hores o fins i tot l'endemà, així que si teniu gent a sopar no us cal anar amb presses d'última hora ;-)

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada