Pàgines

4 de juliol del 2013

Cabdells amb vinagreta de tomàquets deshidratats

Amb aquesta calor no hi ha res millor que les amanides i tenim moltíssimes opcions per fer-les diferents, així que avui us proposo uns cabdells amb vinagreta de tomàquets deshidratats.






Ingredients:
6 cabdells
1/2 ceba
4 trossos de tomàquets deshidratats
4 nous
oli d'oliva
vinagre de Mòdena
sal
1 c/c de mostassa

c/c = cullerada de cafè

Passos a seguir:
Tallem els cabdells per la meitat i els posem en una font per servir o en plats individuals.
Preparem la vinagreta. Per fer-ho pelem i piquem la ceba i la fiquem en un bol. Tot seguit, piquem els tomàquets deshidratats i les nous i ho afegim a la ceba. Afegim vinagre de mòdena, oli d'oliva, una culleradeta de mostassa i una mica de sal i ho barregem tot bé.
Ja podem amanir els cabdells o portar la salsa a taula i que cadascú ho faci al seu gust.

** Recepta extreta de: Las Recetas de MJ

1 comentari:

  1. M'encanten aquest plats tan senzills pero tan saborosos. Els tomàquets secs son un dels productes de la cuina que més m'agraden, s'hi pot fer de tot i tenen un sabor tan intens... Ha de qudar genial combinar amb les nous i sucant-hi els cabdells, que bo!!!

    ResponElimina