Pàgines

19 de juliol del 2013

Galetes de nabius

Per compensar una mica la recepta light de l'altre dia avui toca una recepta dolça però no en excès: unes galetes de nabius que a més són força fàcils de fer.
Els nabius són uns fruits amb moltíssimes propietats per a la salut, són preventius per a les infeccions urinàries i còlics, a més de ser anticancerígens, així que no deixa de ser una recepta sana ;)




Ingredients:
125 gr de mantega a temperatura ambient
250 gr de farina
50 gr de sucre llustre
100 gr de nabius
1 ou

Passos a seguir:
Tamissem la farina en un bol gran i hi afegim la mantega, els nabius, el sucre i l'ou.
Pastem fins a obtenir una massa homogènia, li donem forma rectangular, l'emboliquem amb paper film i la deixem a la nevera almenys uns 40 minuts perquè s'endureixi.




Passat aquest temps tallem barretes d'uns 6 mm aproximadament i les anem ficant a sobre una safata de forn folrada.




Les fornegem a 180º durant 12-15 minuts i un cop fora les deixem a sobre d'una reixeta per tal que es refredin i.... a menjar!




L'original l'he vist a: Sabor a galletas

11 comentaris:

  1. Que bones han de ser!!! Moltes gràcies!!! Bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  2. M'agrada molt fer galetes, pel agraïdes que són de fer. Fan molt de goig les teves i ara mateix n'estiraria un parell per berenar. Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Ui què bones han de ser aquestes galetes! A més, una manera d'utilitzar nabius que, almenys jo, no utilitzo gaire. Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Molt bones amb nabius, i saludables, tal com dius.

    ResponElimina
  5. M'encanten els nabius! Aquestes galetes fan molt bona pinta!
    Marta

    ResponElimina
  6. Gràcies a totes pels vostres comentaris! a veure si us animeu a fer-les, són molt molt fàcils i introduïm els nabius, poc utilitzats però saníssims!

    ResponElimina
  7. mmmm, que ricas!!!
    Dan ganas de empezar a comer y acabr con todas...te quedaron estupendas! un besote

    ResponElimina
  8. Fan molt bona pinta Eva! Així que torni a agafar-me a la farina, tindré tantes receptes per fer que no sabré per on començar ;)
    Petons guapa!

    ResponElimina