Pàgines

15 de setembre del 2013

Batut de móres

Ja sé que últimament semblo monotemàtica... però és que després dels dos quilos i mig de móres de la primera collita n'he trobat un parell de cops més, fruit de la casualitat i no pas d'anar a buscar-ne. Així que continuo provant coses noves i en aquest cas ha estat un batut de móres que hem recollit aquest vespre mateix mentre passejàvem amb els gossos i que ens begut ara mateix!

Està fet sobre la marxa, partint d'una recepta que he trobat a internet però com que ens ha semblat massa líquid hi hem fet unes modificacions. Us explico la nostra versió:




Ingredients (3-4 batuts):
200 gr de móres
350 ml de llet semidesnatada
2 iogurts naturals desnatats
65 gr de gel picat
3 sobres d'stevia

Passos a seguir:
Netegeu les móres i poseu-les al bol de la batedora, afegiu-hi la resta d'ingredients i bateu fins aconseguir la textura de batut.
Com que hi hem ficat gel no fa falta ficar a la nevera, així que directament al vas, copa, bol... i a degustar-lo! Nosaltres no l'hem colat, però si us molesten les boletes de la fruita podeu passar-ho per un colador.




Una beguda molt refrescant i sana, que manté totes les qualitats de les móres.

28 comentaris:

  1. Mmmmmm un batut delicios!!!! Comet vaig dir m'encanten le mores i em smbla una versio genial!!petons

    ResponElimina
  2. ums... jo canviaria la llet i els iogurts per un raig de llet d'arròs, molt neutra, i una mica de nata vegetal. Crec que es potenciaria més el sabor de les mores que no pas dels làctics (en el teu cas)

    ResponElimina
  3. Tinc unes ganes de mores!!! A mí també m'agraden molt i si les pots collir directament tu, doncs molt millor.
    petons i bon començament de setmana

    ResponElimina
  4. Amb batut tenen que estar fenomenal!!petons

    ResponElimina
  5. A casa en fem molt, de batut de móres, quan és el temps! Llàstima que no aguanti gaire a la nevera, per això s'ha de beure ràpid ràpid! és tan refrescant, oi? Ahir vam anar a collir móres. En farem segur, de batut! Bona proposta, Eva! petons

    ResponElimina
  6. Em sembla molt bé que hi hagis posat stevia, en comptes de sucre, Eva. Un batut que bé molt de gust. Petonets.

    ResponElimina
  7. Qué riquísimo batido!! Qué envidia la gran cosecha de moras que tenéis!! Mermelada, tarta, batido... qué más cositas nos enseñaréis?? Me encanta :)
    Un besazo

    ResponElimina
  8. Doncs no sé com seria la versió trobada a internet, però aquesta teva fa molt bona pinta, no em faria res prendre'm un ara mateix!

    Petons!

    ResponElimina
  9. Que bo! segur que el provo que tinc móres que vaig collir aquest cap de setmana, aquest any n' hi ha moltes!

    ResponElimina
  10. mmm, como me gsta ese color que tiene...delicioso! un besote

    ResponElimina
  11. Que ricura! Yo también tuve que dar salida a unas cuantas moras, pero ahora solo me quedan las que hice en mermelada. Eso sí, disfrute batidos de moras frescas unas cuantas mañanas y también hice un helado de moras y mascarpone que estaba buenísimo!! Está la receta en el blog por si necesitas ideas para seguir preparando las moras.. y si te aburren ¡acepto donaciones! Que ya las estoy estrañando hehhe. Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ayer hice helado de moras, en versión light! pero ahora mismo me voy a ver su propuesta porque con mascarpone tiene que estar de vicio, no?

      Elimina
  12. Que bueno me encantan las moras!!, delicioso.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  13. M'encanten les mores, però encara no he tingut temps d'anar-ne a buscar.
    M'hauré d'afanyar perquè si passes davant meu em quedaré sense, heheh
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. Un batut deliciós i especial, almenys per mí, que no tinc móres a prop ( a la zona d'horta on sóc). Però igual fem una excursió per anar a collir-ne i provem aquest batut. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Chus!! jo tampoc tinc mores a prop, però com que a la meva parella li encanta la montanya i hi anem sovint, mentre ell passeja amb els gossos jo cullo mores!!

      Elimina
  15. Hola! doncs nosaltres aquest any no hem collit ni una mora!!! :( quin desastre. Tu no pateixis i segueix cuinant amb mores, a mi m'encanta!!! petonets

    ResponElimina
  16. Quin batut més original! A mi em passa el mateix, és difícil aconseguir móres (i als supermercats són una mica pansides). Però m'agrada molt veure aquestes receptes! Petons

    ResponElimina
  17. Uuuumm, se ve deliciosamente bonito.
    Gracias por compartirlo.
    Un saludo.

    ResponElimina
  18. Un gran batut i si les mores son de collita propia millor que millor. Amb el teu permís em quedo com a seguidora.
    Un petò.
    http://www.hogardiez.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda Marta!! i tant que et donem permís per quedar-te, encantades que estem!! un petó!

      Elimina
  19. Pues yo las sigo comprando, y a precio de caviar, jajaja. Me encanta este batido!!
    Un besote guapa!

    ResponElimina
  20. Gràcies pels vostres comentaris!!!!!
    Gracias por vuestros comentarios!!!!

    ResponElimina
  21. Qué pinta tiene, qué delicioso color,mmm...Buenísimo!!!

    ResponElimina
  22. Doncs a mi el monotema m'encanta, que bones que són les mores! Quina pinta que te aquest batut!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  23. Ui, no no, a mi no m'has semblat pas monotemàtica! Amb lu bones que són les móres, estem tots agraïts de tenir-ne receptes noves!
    Hauré de provar la recepta! A casa dels meus sogres hi ha un parell de morers que fan moltíssimes móres... I aquest batut i la coca de poma i móres tenen una pinta tremendíssima!

    Petonets! :)

    ResponElimina
  24. vaya batido mas rico!!! tiene q estar buenisimo!!!

    ResponElimina